ΕΞΙ (6) ΒΑΣΙΚΕΣ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
★★★★☆

Αξία Ψηφιακής Έκδοσης (ebook): 6,00€
Αξία Έντυπης Έκδοσης: 9,00€
Σελίδες:
108

Μια βουτιά στα άδυτα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και τα πραγματικά κίνητρα πίσω από τις πράξεις μας.

– Γιατί κάνουμε ότι κάνουμε;
– Πώς θα αισθανθούμε πληρότητα και ολοκλήρωση;
– Τι μας “κολλάει” με τις κακές συνήθειες;
– Πώς θα βρούμε τη δική μας ισορροπία;
– Καλύπτω τις ανάγκες μου σωστά ή λάθος;

Διαβάστε κάποιες κριτικές παρακάτω για να δείτε τι είπαν για το βιβλίο.

Η πληρωμή γίνεται με οποιαδήποτε χρεωστική σε 100% ασφαλές περιβάλλον της Viva-Payments, τμήμα της Viva Hellas. Η Nasos T. δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να δει, να αποθηκεύσει ή να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που εισάγεται.

Ηλεκτρονική Έκδοση (ebook): Θα λάβετε το βιβλίο σας μέσα σε 24 ώρες από την επιβεβαίωση της πληρωμής σας. Αποστέλλεται με email στη διεύθυνση που έχετε προσθέσει στη σελίδα πληρωμής.

Έντυπη Έκδοση: Στέλνουμε την παραγγελία σας το αργότερο 24 ώρες μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας. Η αποστολή γίνεται με ταχυδρομείο και είναι Δωρεάν. Για όλες τις κεντρικές πόλεις της Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης είναι 2 μέρες και για μικρότερα αστικά κέντρα και λοιπά οικισμούς, χωριά μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5 μέρες.

4/5

★★★★☆

Τηλέμαχος Καλαντζής

Απλό, κατανοητό, ευανάγνωστο, πρακτικό, ουσιώδες. Το ύφος, ο τρόπος γραφής, η προσέγγιση που ακολουθεί ο συγγραφέας παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το απόλαυσα και θα το ξαναδιαβάσω σίγουρα, καθώς την πρώτη φορά το διάβασα μονομιάς. Μπράβο!

4/5

★★★★☆

Αναστασία Τσακανίκα

Αρκετά καλό το βιβλίο. Η γραφή είναι απλή και κατανοητή με πολλά παραδείγματα για την στήριξη των επιχειρημάτων. Υπάρχει συνοχή και συνεκτικότητα στο κείμενο τόσο στη δομή όσο και στο νόημα.