ΕΞΙ (6) ΒΑΣΙΚΕΣ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
★★★★☆

Αξία Ψηφιακής Έκδοσης (ebook): 7,00€
Αξία Έντυπης Έκδοσης: 12,00€
Σελίδες:
108

Μια βουτιά στα άδυτα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και τα πραγματικά κίνητρα πίσω από τις πράξεις μας.

– Γιατί κάνουμε ότι κάνουμε;
– Πώς θα αισθανθούμε πληρότητα και ολοκλήρωση;
– Τι μας “κολλάει” με τις κακές συνήθειες;
– Πώς θα βρούμε τη δική μας ισορροπία;
– Καλύπτω τις ανάγκες μου σωστά ή λάθος;

Διαβάστε κάποιες κριτικές παρακάτω για να δείτε τι είπαν για το βιβλίο.

Η πληρωμή γίνεται με οποιαδήποτε χρεωστική σε 100% ασφαλές περιβάλλον της Viva-Payments, τμήμα της Viva Hellas. Η Nasos T. δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να δει, να αποθηκεύσει ή να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που εισάγεται.

Ηλεκτρονική Έκδοση (ebook): Θα λάβετε το βιβλίο σας μέσα σε 24 ώρες από την επιβεβαίωση της πληρωμής σας. Αποστέλλεται με email στη διεύθυνση που έχετε προσθέσει στη σελίδα πληρωμής.

Έντυπη Έκδοση: Στέλνουμε την παραγγελία σας το αργότερο 24 ώρες μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας. Η αποστολή γίνεται με ταχυδρομείο και είναι Δωρεάν. Για όλες τις κεντρικές πόλεις της Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης είναι 2 μέρες και για μικρότερα αστικά κέντρα και λοιπά οικισμούς, χωριά μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5 μέρες.

4/5

★★★★☆

Τηλέμαχος Καλαντζής

Απλό, κατανοητό, ευανάγνωστο, πρακτικό, ουσιώδες. Το ύφος, ο τρόπος γραφής, η προσέγγιση που ακολουθεί ο συγγραφέας παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το απόλαυσα και θα το ξαναδιαβάσω σίγουρα, καθώς την πρώτη φορά το διάβασα μονομιάς. Μπράβο!

4/5

★★★★☆

Αναστασία Τσακανίκα

Αρκετά καλό το βιβλίο. Η γραφή είναι απλή και κατανοητή με πολλά παραδείγματα για την στήριξη των επιχειρημάτων. Υπάρχει συνοχή και συνεκτικότητα στο κείμενο τόσο στη δομή όσο και στο νόημα.

5/5

★★★★

Γεωργία Μοσχονιού

Ένα βιβλίο που σου λέει ακριβώς τι συμβαίνει με απλό και άμεσο τρόπο! Καθόλου περιττή γραφή, άριστη εστίαση.. κάποια ορθογραφικά λάθη αλλά δεν επηρεάζουν την ουσία του κειμένου. Μπράβο, περιμένω και άλλα βιβλία του συγγραφέα.

3/5

★★★

Πάρης Λόντος

Αρκετά καλό βιβλίο, ο Νάσος γράφει με ωραίο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα περισσότερα πραδείγματα και το βιβλίο είναι γραμμένο με μεγάλα γράμματα, ουσιαστικά μπορείς να το διαβάσεις σε μια μέρα, βέβαια για να το μελετήσεις εις βάθος χρειάζεσαι αρκετό χρόνο.

4/5

★★★

Σόνια Γεωργίου

Μου το έκαναν δώρο, στην αρχή το είδα ως ένα μικρό βιβλίο, αλλά όταν το διάβασα κατάλαβα πόσο εύστοχα αναλύει τις βασικές μας ανάγκες! Είχα δει από τον Τόνι τη σχετική ανάλυση αλλά τώρα τα έβαλε σε μια προοπτική διαφορετική ο Νάσος, τα έβαλε σε κατηγορίες και τους πρόσθεσε κάτι διαφορετικό.