Ανάκτηση του Βασικού Σκοπού

? Το μονοπάτι, το κέντρο, η κατεύθυνση, η πυξίδα της ζωής… ?

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 11:45 –  16:15

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ανάπτυξη όλων των ανθρώπων είναι η απουσία ενός καθαρού, ενιαίου και διαχρονικού οράματος για τη ζωή. Όταν δεν γνωρίζουμε ποιοι είμαστετι θέλουμε να κάνουμε και που πάμε , τότε οι σκέψεις και οι ενέργειες μας διασκορπίζονται σε πολλές κατευθύνσεις. Περνάει ο καιρός χωρίς να βιώνουμε ένα γνήσιο και μεταμορφωτικό ταξίδι αυτοανακάλυψης και απόλαυσης της ζωής.

Σε αυτό το μάθημα θα μπορέσεις να απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και να κάνεις μια επανεκκίνηση/εναρμόνιση των στόχων και της ενέργειας σου σε ένα και μοναδικό μονοπάτι που θα εκφράζει αυτό που πραγματικά είσαι! Αυτό το μονοπάτι ονομάζεται Βασικός Σκοπός

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

 • Ποιος Είσαι;

  Θα ανακαλύψεις πώς να βρεις τον εαυτό σου, ανάμεσα σε πάρα πολλές διαφορετικές σκέψεις και ερμηνείες.

 • Ποια Είναι η Αποστολή σου;

  Θα ανακαλύψεις ποια είναι η δική σου αποστολή σε αυτή τη ζωή, ο δικός σου Βασικός Σκοπός!

 • Που Πηγαίνεις;

  Θα φτιάξεις ένα ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον, όχι τεχνικά αλλά ουσιαστικά. Θα ξέρεις τι άνθρωπος θα γίνεις στην “άλλη άκρη”.

 • Αποτελεσματικότητα στη Ζωή

  Ολοκληρώνοντας το μάθημα θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να είσαι εξαιρετικά πιο εστιασμένος και αποτελεσματικός σε οτιδήποτε κάνεις ή θα αποφασίσεις να κάνεις… εργασία; προσωπικοί στόχοι; αλλαγές συνηθειών; προκλήσεις;…

 • Εναρμόνιση Επιλογών & Σκέψης

  Θα διαθέτεις εστιασμένη σκέψη και θα γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις ανά πάσα στιγμή και προς ποια κατευθύνση.

 • Διόρθωση του Σήμερα

  Θα ανακαλύψεις ποιες επιλογές και άνθρωποι σε αποσπούν, σε καθυστερούν και σε “σπαταλάνε”… και θα είσαι σε θέση να τα αλλάξεις!

 • Πληρότητα & Ακεραιότητα

  Θα αποκτήσεις μια εσωτερική Πυξίδα με την οποία πάντοτε θα γνωρίζεις τι είναι σωστό και πώς να είσαι αυθεντικός απέναντι στον Εαυτό σου.

 • Ενέργεια & Αποτελεσματικότητα

  Γνωρίζοντας ποιος είσαι και που πας θα αποκτήσεις πρωτόγνωρα επίπεδα συγκέντρωσης, όρεξης και ενέργειας για να τα διοχετεύσεις προς τον Βασικό σου Σκοπό.

 • Υπαρξιακή Αφύπνιση

  Ως αποτέλεσμα της ανάκτησης και της εναρμόνισης με τον Βασικό Σκοπό θα βιώσεις μια πρωτόγνωρη αναζωογόνηση, σε σώμα και νου!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Αν ισχύει μια από τις ακόλουθες προτάσεις, αυτό το μάθημα είναι για σένα!

 • Έχεις έλλειψη ή σύγχυση γύρω από το όραμά σου στη ζωή.
 • Αισθάνεσαι ένα κενό, παρά το γεγονός ότι είσαι ενεργητικός και πολυάσχολος.
 • Νιώθεις έλλειψη κινήτρου και ενέργειας σε όσα κάνεις;
 • Αναζητάς ένα μεγαλύτερο, σημαντικότερο και σπουδαιότερο λόγο για όσα κάνεις;
 • Θέλεις να αποκτήσεις ένα σημείο θεώρησης που να ξεπερνάει μεμονωμένα την ατομικότητά σου, την εργασία σου, το πόσο γνωστός ή όχι θα γίνεις, τους οικονομικούς σου στόχους, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κλπ…. και θες να ενώσεις όλα αυτά κάτω από μια ενιαία κατευθύνση;
 • Έχεις χάσει ή δεν έχεις ακόμα βρει το σημείο αναφοράς σου (ή “κέντρο” σου), στο οποίο μπορείς πάντοτε να αισθάνεσαι βεβαιότητα και δύναμη;

ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Νάσος κατέχει τον τίτλο του Certified Master Coach (η ανώτερη πιστοποίηση για Coach) και έχει εκπαιδευτεί κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης σκηνής του coaching και της αυτοβελτίωσης. Έχει παραδώσει περισσότερες από 2.500 χιλιάδες ώρες one-to-one συνεδρίες σε μεμονωμένα άτομα και εκατοντάδες ώρες μαθημάτων σε μαθητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Απευθύνονται σε εκείνον για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις τους και να πετύχουν τους στόχους τους για μια πλουσιότερη και πιο ευτυχισμένη ζωή.

Η προσέγγιση του είναι συνθετική και σχεδιάζεται σύμφωνα με την προσωπικότητα και τις προσδοκίες του μαθητή. Είναι γνωστός για την αμεσότητα, την καθαρότητα και την ταχύτητα με την οποία χειρίζεται τις καταστάσεις με τους μαθητές του. Όπως γράφουν οι ίδιοι, “είναι κάποιος που βλέπεις σαν φίλος και όχι σαν ένας απόμακρος συνεργάτης”.

Ξεκίνησε το δικό του coaching brand το 2015 με την NTMethod και το 2018 την μετονόμασε σε Nasos T.. Βοηθάει εταιρίες και ομάδες να βελτιώσουν την επικοινωνία, τη συνεργασία και την απόδοσή τους, επενδύοντας πάντοτε στον ανθρώπινο παράγοντα. Επίσης βοηθάει ανεξάρτητους φιλόδοξους επιχειρηματίες να κάνουν πραγματικότητα τα project τους. Μάθε περισσότερα εδώ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι ο Βασικός Σκοπός / Ανατομία & Λειτουργία

Πώς λειτουργεί ο νους και τι εμποδίζει την αβίαστη εμφάνισή του Βασικού Σκοπού;

Ο κύκλος της δημιουργίας & η μεγάλη ψευδαίσθηση.

Τα ψέματα που λέμε στον εαυτό μας σχετικά με μας.

Οι θεμελιώδεις αλήθειες για τη ζωή και τους σκοπούς της.

Ο παράγοντας της υπευθυνότητας ή «χακάροντας τη διάνοια».

Η σπουδαιότητα της προσωπικής ακεραιότητα στον σκοπό.

Εναρμόνιση σκέψης, συναισθήματος και δράσης προς μία κατεύθυνση.

Ασκήσεις & διαδικασίες ανάκτησης του Βασικού Σκοπού.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ / ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή μετά το πέρας του σεμιναρίου.
 • Βεβαίωση παρακολούθησης για όλους όσους συμμετέχουν.

«Ο Βασικός Σκοπός βρίσκεται ήδη μέσα σου και λαχταράει να έρθει στην επιφάνεια και να εκφραστεί ξανά! Η ιδέα ότι “δεν υπάρχει” ή “δεν ξέρω” είναι το μεγαλύτερο ψέμα που είπαμε στον εαυτό μας ποτέ…» – Nasos T.

ΑΞΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

 • 59€+ΦΠΑ = 73,16€
 • Απευθείας από τα γραφεία μας (απαιτείται τηλεφωνική συνεννόηση).
 • Με τραπεζική κατάθεση σε Alpha, Πειραιώς, Εθνική ή Eurobank.
 • Με χρεωστική κάρτα μέσω Viva Payments.

Όλες οι πληρωμές γίνονται σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον ή το δικό σας τραπεζικό σύστημα e-banking. Η ασφάλεια των συναλλαγών σας είναι εγγυημένη. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τους Όρους Χρήσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

11:45 – Προσέλευση

12:00 – Έναρξη πρώτης περιόδου

14:00 – Διάλειμμα 15 λεπτών

14:15 – Έναρξη δεύτερης περιόδου

16:15 – Ολοκλήρωση

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Θα πρέπει να έχω παρακολουθήσει προηγούμενο υλικό για να το καταλάβω;

Όχι… αν και το μάθημα/σεμινάριο είναι πολύ πλούσιο σε δεδομένα, είναι κατάλληλα δομημένο ώστε να μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος που δεν έχει λάβει προηγούμενη εκπαίδευση.

Θα καταφέρω να ανακτήσω τον Βασικό μου Σκοπό;

Αν είχαμε την πολυτέλεια να κάνουμε 2 μέρες από το πρωί (ατομικά ή ομαδικά) θα μπορούσα να υποσχεθώ πώς “ναι”… ωστόσο, θα εκτεθείς σε όλα τα σημαντικά δεδομένα που διδάσκεται και κάποιος στο πλήρες μάθημα/εκπαίδευση και είναι καθόλα εφικτό να ανακτήσεις στην πλήρη έκταση τον Βασικό σου Σκοπό. Ακόμα και αν δεν γίνει στη διάκρεια του σεμιναρίου είναι πάρα πολύ πιθανόν να γίνει μέσα στις επόμενες λίγες μέρες.

Στο παρελθόν έχω παραδώσει ξανά και ξανά αυτό το μάθημα και πάντοτε οι μαθητές είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είσαι κοντά στην ανάκτησή του μόνο και μόνο επειδή ενδιαφέρεσαι να κάνεις κάτι για αυτό και διαβάζεις τώρα αυτές τις γράμμες…

Πρέπει να κρατάω σημειώσεις ή θα μας δοθεί έτοιμο υλικό;

Το να κρατάμε σημειώσεις σε ένα σεμινάριο είναι περισσότερο μια άσκηση για το μυαλό και για να μάθουμε καλύτερα τα σημαντικά δεδομένα. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα λάβετε από μας σημειώσεις σχετικά με όσα θα έχουν διδαχθούν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχετε δηλώσει.

Θα παρέχεται καφές & σνακ;

Στην συμμετοχή δεν περιλαμβάνεται καφές ή φαγητό. Μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε χρειάζεστε (στον χώρο υπάρχει και ψυγείο αν θέλετε να αποθηκεύσετε κάτι).

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ