ask@nasost.com  |  697.667.8085  |  210.942.5194

WEBINAR: ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Ώρα: 19:50 – 21:30

Συμμετοχή Δωρεάν

Παρακολουθήστε το online, στον χώρο σας (σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό), μέσω υπολογιστή, κινητό ή tablet.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ

Αυτό το webinar είναι κατάλληλο για νέους και παλιούς μαθητές. Αν και χαρακτηρίζεται ως “εισαγωγικό”, περιέχει πολλά χρήσιμα δεδομένα που αν χρησιμοποιηθούν κατάλληλα μπορούν να αλλάξουν πραγματικά τη ζωή κάποιου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Την ώρα του webinar φρόντισε να είσαι ελεύθερος από υποχρεώσεις και κλείσε το κινητό σου.

✔️ Γιατί δεν είναι η ζωή σου ακόμα όπως την θες;

✔️ Τι σε εμποδίζει στην προσπάθειά σου;

✔️ Πώς θα ξεφύγεις από αυτή την παγίδα;

✔️ Πώς να βρίσκεις κουράγιο και τις πιο δύσκολες μέρες;

✔️ Τι θα κερδίσεις όταν συνεχίσεις να κάνεις βήματα προς στη σωστή κατεύθυνση;

✔️ Πώς θα ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο;

✔️ Αυτά και άλλα πολλά…

ΤΡΙΤΗ

21/05

19:50

ΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟ

LAPTOP

ΚΙΝΗΤΟ ή TABLET

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

ΠΑΝΤΟΥ

ΖΩΝΤΑΝΑ

ΕΝΤΕΛΩΣ

ΔΩΡΕΑΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Νάσος κατέχει τον τίτλο του Certified Master Coach (η ανώτερη πιστοποίηση για Coach) και έχει εκπαιδευτεί κοντά στα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης σκηνής του coaching και της αυτοβελτίωσης. Έχει παραδώσει περισσότερες από 2.500 χιλιάδες ώρες one-to-one συνεδρίες σε μεμονωμένα άτομα και εκατοντάδες ώρες μαθημάτων σε μαθητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Απευθύνονται σε εκείνον για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις τους και να πετύχουν τους στόχους τους για μια πλουσιότερη και πιο ευτυχισμένη ζωή.

Η προσέγγιση του είναι συνθετική και σχεδιάζεται σύμφωνα με την προσωπικότητα και τις προσδοκίες του μαθητή. Είναι γνωστός για την αμεσότητα, την καθαρότητα και την ταχύτητα με την οποία χειρίζεται τις καταστάσεις με τους μαθητές του. Όπως γράφουν οι ίδιοι, “είναι κάποιος που βλέπεις σαν φίλος και όχι σαν ένας απόμακρος συνεργάτης”.

Ξεκίνησε το δικό του coaching brand το 2015 με την NTMethod και το 2018 την μετονόμασε σε Nasos T.. Βοηθάει εταιρίες και ομάδες να βελτιώσουν την επικοινωνία, τη συνεργασία και την απόδοσή τους, επενδύοντας πάντοτε στον ανθρώπινο παράγοντα. Επίσης βοηθάει ανεξάρτητους φιλόδοξους επιχειρηματίες να κάνουν πραγματικότητα τα project τους. Μάθε περισσότερα εδώ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ:

? Θες να κατανοήσεις τη φύση των εμποδίων σου, γιατί πιστεύεις ότι η γνώση είναι δύναμη.

? Θες να κάνεις κάτι για αυτά που σε εμποδίζουν και να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου.

? Θες να κάνεις μια σημαντική αλλαγή, αλλά δεν ξέρεις πως να επιλέξεις.

? Βαρέθηκες να περιμένεις να συμβεί κάτι… και έχεις αποφασίσει να “το κάνεις να συμβεί” ο ίδιος.

? Είσαι 20-50 και ξέρεις ότι τώρα πρέπει να εκδηλώσεις το δυναμικό σου!

? Θέλεις να συγκεντρώσεις την ενέργεια και τη δράση σου σε μία ενοποιημένη κατεύθυνση.

? Επιθυμείς να ζεις μια ζωή γεμάτη νόημα, αξία και αυθεντικότητα.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΣΟ

Οι ακόλουθες μαρτυρίες αποτελούν αποσπάσματα και όχι ολόκληρο το κείμενο. Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο ή να δείτε άλλες συστάσεις και μαρτυρίες κάντε κλικ εδώ.

null

Δημήτρης Ποπλίδης

Κατευθείαν στη δράση χωρίς υπεγφυγές και διακαιολογίες!
null

Δημήτρης Σιδηρόπουλος

Γνήσιος, αυθεντικός και φιλικός… Σε ακούει προσεκτικά, σε κατανοεί και σε καθοδηγεί όπου και όσο χρειάζεσαι για να φτάσεις τον στόχο σου!!
null

Janice Litsman

Να ονειρεύεσαι μεγαλεπήβολα, να βάζεις την προσοχή σου κυρίως σε αυτά που σου αρέσουν… Δεν είχα αμφιβολία ότι θα τα καταφέρω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
null

Κωνσταντίνος Καράμπελας

Βγαίνοντας λοιπόν το Σάββατο μετα απο εκείνη τη διαφωτιστική συνάντηση είπα να τον ακούσω και να δοκιμάσω αυτά που μου είπε … Το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό.
null

Θωμάς & Ελένη

Ήταν φίλος, μέντορας, δάσκαλος και σκληρός παρατηρητής μαζί μας. Για 8 μήνες φέραμε τον κόσμο μας πάνω κάτω αλλά στο τέλος είχαμε αλλάξει για πάντα και μαζί είχε αλλάξει και η σχέση μας!
null

Elizabeth Norton

Κάθε μέρα έχω όρεξη και ενέργεια… Τώρα είμαι σίγουρη ότι κάνω το σωστό για μένα κάθε φορά. 
null

Αναστασία Π.

Η πρώτη μας συνεδρία έγινε με έναν περίπατο δίπλα στη θάλασσα!… ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου.
null

Δημήτρης Κλεισιάρης

Άκουσε το πρόβλημα και κατάφερε να το ρίξει στα μάτια μου τόσο το πόσο έντονο μου φαίνεται, σε σημείο που από την επόμενη μέρα ξεκίνησα προσπάθειες για να το λύσω. Και το έλυσα!

ΓΙΑΤΙ WEBINAR


Τα webinar (online / web seminars) είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος εκπαίδευσης. Χρησιμοποιούνται από χιλιάδες εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρίες, δασκάλους και κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη!

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι μέσα από ένα webinar μπορείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια και μαθήματα που διδάσκω, ακόμα και αν μένεις σε άλλη πόλη ή χώρα, κατευθείαν από την άνεση του σπιτιού σου!

Επίσης μπορείς συνήθως να έχεις πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή (σταθερό υπολογιστή, λάπτοπ, κινητό ή tablet), αν και φυσικά για βέλτιστη εμπειρία χρησιμοποιείστε υπολογιστή ή λάπτοπ.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σταθερό υπολογιστή, λάπτοπ, κινητό ή tablet. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για το υλικό.

Χρειάζεστε επίσης μια σύνδεση στο ίντερνετ. Επειδή τα webinars είναι live streaming, απαιτούν πολλούς πόρους ίντερνετ (bandwidth). Για αυτό το λόγο όταν παρακολουθείτε ένα σεμινάριο online, αποφύγετε να κάνετε και άλλες “βαριές ενέργειες”, όπως το κατέβασμα μεγάλων αρχείων, ταινιών, παιχνιδιών, κ.λπ.

Το webinar θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Zoom (ίσως η καλύτερη πλατφόρμα που κυκλοφορεί τώρα). Πριν την έναρξη θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή zoom στον υπολογιστή σας ή για κινητά και tablet χρησιμοποιείστε τις ανάλογες εφαρμογές από τα App Store & Play Store.

6 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ


Ο Νάσος Θεοδοσόπουλος είναι συγγραφέας του βιβλίου 6 Βασικές Ανθρώπινες Ανάγκες, ένα βιβλίο που μας βοηθάει να κατανοήσουμε βαθύτερα τις ψυχολογικές μας ανάγκες και τον ρόλο τους στην ανθρώπνη συμπεριφορά.

Η γνώση αυτού του υλικού είναι σημαντική για οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει μια ισορροπημένη ζωή. Μπορούμε να θυμώνουμε ή να παρεξηγούμε τους άλλους ανθρώπους (και τον εαυτό μας), αλλά μόνο όταν τους καταλαβαίνουμε πραγματικά μπορούμε να δημιουργήσουμε ουσιαστικές σχέσεις και να πετύχουμε βαθύτερη σύνδεση και μη-εξαρτώμενες συνεργασίες.

Δείτε περισσότερα για αυτό το βιβλίο.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ


Κανένας δεν έχει “πρόβλημα” πραγματικά. Ο βασικός λόγος που δεν τα πάμε καλά στη ζωή μας είναι η απουσία της σωστής γνώσης.

Δυστυχώς, η ανθρώπινη ψυχολογία, η λειτουργία του νου, η μελέτη της ανθρώπινης φύσης, η επικοινωνία, η κατανόηση των κοινωνικών δυναμικών και άλλα συναφή πεδία, δεν αποτελούν ακόμα προτεραιότητα στο επίσημο πρόγραμμα σπουδών μας.

Είναι όμως απαραίτητο να γνωρίζουμε για αυτά, αν και εφόσον θέλουμε να δημιουργούμε ουσιαστικές, ευτυχισμένες και δυνατές σχέσεις, επιτυχημένες συνεργασίες, πολύτιμο έργο που θα αναγνωρίζεται και θα αμοίβεται αναλόγως και ότι άλλο έχουμε ονειρευτεί! Μπορούμε πραγματικά να κάνουμε κάτι… Βασικά μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά!

Αυτό είναι που κάνουμε εδώ.