Ατομικές Συνεδρίες - Life Coaching

Ευτυχία

Ανακάλυψε τον εαυτό σου και δημιούργησε τη ζωή που θες πραγματικά να ζήσεις!

Ικανότητες & Στόχοι

Ξεκλείδωσε τις πραγματικές σου ικανότητες και πέτυχε τους στόχους που μέχρι σήμερα δεν μπορούσες!

Αποφάσεις & Αλλαγές

Απαλλάξου από εμπόδια, φόβους και περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν σου επιτρέπουν να αλλάξεις πραγματικά.

Ισορροποία & Ευ Ζην

Βάλε μια για πάντα τάξη στη ζωή σου, δώσε κατεύθυνση και εξισορρόπησε όλες τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σου.

Αποτελεί ψευδαίσθηση του νου ότι δεν έχεις χρόνο να επενδύσεις στον εαυτό σου ώστε να βιώσεις ξανά ευτυχία, ηρεμία και επιτυχία.

– Nasos T.

Τι Μπορούμε να Κάνουμε Μαζί

Το life coaching είναι η ιδανική διαδικασία για να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη στις προσπάθειες σου, πραγματική έμπνευση και αμερόληπτη καθοδήγηση για τις αποφάσεις και τις αλλαγές που θες να κάνεις στη ζωή σου.

Είναι επίσης η κατάλληλη διαδικασία για να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και το όραμά σου, να δημιουργήσεις μια αποτελεσματική και ρεαλιστική στρατηγική και να κινηθείς με συνέπεια και ισορροπία, μέσα από τις απαιτήσεις της ζωής, προς την υλοποίηση καλύτερων και πιο επιθυμητών καταστάσεων.

Το life coaching βοηθάει εσένα να αλλάξεις. Αν εσύ αλλάξεις ουσιαστικά, τότε μπορείς να επιφέρεις διαφορετικά αποτελέσματα σε κάθε περιοχή της ζωής σου. Όσες τεχνικές και να μάθεις, αν εσύ ο ίδιος δεν αλλάξεις πραγματικά, αν δεν καθαρίσεις το νου σου από τη σύγχυση και τις ψευδαισθήσεις, τότε όλα τα αποτελέσματα που θα παρουσιάζονται θα είναι παροδικά.

Ο Στόχος είναι το Ευ Ζην (δηλαδή, ευτυχία, επιτυχία και ισορροπία).

(Αν θες να καταλάβεις περισσότερο τι είδους θέματα μπορούμε να δουλέψουμε με τη διαδικασία του life coaching, δες την λίστα Δημοφιλή Λίστα Αιτημάτων. ή διάλεξε το Personal και το Business από το κεντρικό μενού)


«Αν μου επιτρέπει να δημοσιεύσω μία μόνο φράση που μου έρχεται στο μυαλό από όλα όσα έχουμε συζητήσει είναι ότι : μην ξεχνάς τον στόχο σου… μην απομακρύνεσαι από τον πυρήνα σου…Είναι αυτός που θα σε συνοδεύει για πάντα…» – Φιλιώ Κ.

Διάβασε ολόκληρη την μαρτυρία εδώ.


Ο Κύκλος του Ευ Ζην

Ταυτότητα

Ποιός είσαι; Τί είσαι; Ποιός είναι ο σκοπός σου; Τί είναι τελικά η ζωή;

Έρωτας & Σχέσεις

Έρωτας, αγάπη, φλερτ και σεξουαλικότητα.

Σώμα & Υγεία

Ισορροπημένη διατροφή, άσκηση, αναπνοές και κατάλληλος ύπνος.

Δημιουργικότητα

Τέχνη, αισθητική, αρμονία, πνευματικά έργα.

Διανόηση - Γνώση

Παρατήρηση, μελέτη, αξιολόγηση και γνώση.

Πλούτος - Υλική Δημιουργία

Επαγγελματική σταδιοδρομία, διαχείριση οικονομικών και επενδυτικών στόχων, κατοχή.

Κοινωνικότητα & Ανθρώπινα Δίκτυα

Κοινωνικές δυναμικές, ανταλλαγή αξίας, ομάδες, δίκτυα και ηγεσία.

Αξία Ατομικών Συνεδριών

Υπάρχουν διαφορετικές υπηρεσίες και προγράμματα συνεδριών ανάλογα με τη φύση του αιτήματος. Σε όλες τις περιπτώσεις ξεκινάτε την πορεία σας με μία ή δύο εισαγωγικές συνεδρίες, όπως εμφανίζεται στη συνέχεια.

ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ NASOS T.

1 ώρα = 40€ +ΦΠΑ

2 ώρες = 60€ +ΦΠΑ

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ*

1 ώρα = 80€ +ΦΠΑ

2 ώρες = 120€ +ΦΠΑ

ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

1 ώρα = 30€ +ΦΠΑ

2 ώρες = 50€ +ΦΠΑ

*Αφορά συνεδρίες εντός Αττικής.

 1. Οι μεμονωμένες ατομικές συνεδρίες έχουν διάρκεια μίας (1) ή δύο (2) ωρών.
 2. Οι παραπάνω αξίες αφορούν τις Εισαγωγικές Συνεδρίες και όλες τις μεμονωμένες συνεδρίες Ψυχοθεραπευτικού Coaching και Μνημονικής ΑναδρομήςΑνάλογα τη φύση του αιτήματος υπάρχουν διαφορετικές υπηρεσίες και προγράμματα, τα οποία μπορεί να διαφέρουν κοστολογικά.
 3. Μετά την Εισαγωγική Συνεδρία θα σας προταθεί ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα συνεδριών για την δική σας περίπτωση.
 4. Για συνεδρίες στην επαρχία και το εξωτερικό (από κοντά), επικοινωνήστε κατευθείαν μαζί μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο καιρό πρέπει να κάνω life coaching

Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που καθορίζουν τη διάρκεια συνεδριών που ο καθένας χρειάζεται. Οι βασικότεροι είναι:

 • Που βρίσκεσαι σήμερα (πνευματικά, υλικά, αναλογικά).
 • Που θες να πας (ή τι θες να πετύχεις).
 • Η απόσταση μεταξύ των δύο παραπάνω!
 • Πόσο καθαρά διακρίνεις τον στόχο και τις επιμέρους παραμέτρους.
 • Η ποιότητα της στρατηγικής που θα ακολουθήσουμε.
 • Η αφοσίωσή σου σε αυτή την πορεία.
 • Η ικανότητά σου να είσαι «ανοιχτός» σε νέες ιδέες, διδάξιμος και ταυτόχρονα να ασκείς θετική κριτική στις εξελίξεις της πορείας μας.
 • Ποιες είναι οι θεωρήσεις που έχεις σχετικά:
  • Με την πρόκληση που αντιμετωπίζεις;
  • Με τον εαυτό σου;
  • Με μένα;
  • Με τους άλλους ανθρώπους που εμπλέκονται (άμεσα ή έμμεσα);
  • Με τη ζωή;

(Οι θεωρήσεις που σε εμποδίζουν να πετύχεις όσα επιθυμείς ονομάζονται Ενάντιες Θεωρήσεις ή Περιοριστικές Πεποιθήσεις. Μέρος της δουλειάς μας είναι να τις εντοπίσουμε και να τις χειριστούμε.)

 

Η συχνότητα και η διάρκεια των συνεδριών καθορίζονται επίσης από το θέμα και τα γεγονότα της ζωής. Το έναν μήνα μπορεί να βρεθούμε τέσσερις φορές (μια φορά τη βδομάδα), τον άλλον μήνα μόνο μια φορά και τον επόμενο μπορεί να ξεκινήσουμε εντατικά με πέντε μέρες στη σειρά… όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Το πρόγραμμα καθορίζεται σε συνεργασία καθώς προχωράμε, ανάλογα με τους στόχους και τις δυνατότητές σου.

Ενδεικτικά πάντως, για να πετύχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα θα χρειαστώ να δουλέψω μαζί σου ένα διάστημα τουλάχιστον 3 μήνες μέχρι 1 έτος.

Δεν μπορώ να κάνω απλώς μια συνεδρία;

Μία συνεδρία μπορεί να λάβει μόνο κάποιος που δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά, με σκοπό να «δοκιμάσει» την εμπειρία του life coaching και σε πολύ ειδικές περιπτώσεις αν κάποιος χρειάζεται «ακόμα μία συνεδρία» για να ολοκληρώσει κάποια διαδικασία, κ.λπ..

Πολλοί coach υπόσχονται αποτελέσματα σε μία συνεδρία. Αν κάνεις ότι σου πουν… αν δεν έχεις καμία περιοριστική πεποίθηση να σε σταματήσει… αν… αν… Διαφωνώ πλήρως με αυτή τη δήλωση και με τέτοιες «υποσχέσεις». Καμία σοβαρή προσπάθεια δεν ολοκληρώνεται σε μία ώρα. Αρχικά τίποτα δε θα συμβεί στην πραγματικότητα αν δεν πας «εκεί έξω στη ζωή» και δεν κάνεις πράξη τις αλλαγές που δουλεύουμε! Αν επιθυμείς σοβαρά, σταθερά και πραγματικά αποτελέσματα ξέχασε τη «μία συνεδρία» και έλα να δουλέψουμε ουσιαστικά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι εκατοντάδες ώρες ή χρόνια! Με 2-3 συνεδρίες θα αρχίσεις ήδη να έχεις σημαντικά κέρδη, ωστόσο χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να πετύχουμε σημαντικές αλλαγές ζωής.

Η ικανότητά μου να σε βοηθήσω αυξάνεται γεωμετρικά μετά από κάθε συνεδρία. Το ίδιο αυξάνεται και η ικανότητά σου πάνω στην πρόκληση που αντιμετωπίζεις. Κάθε 2-3 συνεδρίες θα ανεβαίνεις σε ένα νέο επίπεδο ικανότητας, ξεκάθαρα διαφορετικό από το προηγούμενο!

Τι Διαφορά Έχει ο Νάσος από τους Άλλους Life Coach;

Ο Νάσος ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ όσα λέει, διδάσκει και συμβουλεύει τους μαθητές του. Δεν τελείωσε «ένα σχολείο για life coaching» και «έπιασε δουλειά». Αντιθέτως, έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη, την κατανόηση και την βοήθεια των ανθρώπων. Έγινε life coach ως φυσική εξέλιξη της ζωής του και όχι αντίστροφα.

Δεν χρησιμοποιεί κάποια τεχνική επειδή είναι κοινώς αποδεκτή, δημοφιλής ή απλώς αρέσει. Δεν «ευχαριστεί» τον μαθητή και δεν χαϊδεύει τα αυτιά του. Στοχεύει αποκλειστικά σε εκείνες τις ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν μόνιμες και σημαντικές αλλαγές. Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν ασχολείται με ενέργειες που κρύβουν ή λύνουν προσωρινά το «πρόβλημα» ή ενέργειες που δίνουν στον μαθητή μια αίσθηση φαινομενικής προόδου, ακόμα και αν ο μαθητής «παρακαλέσει» για αυτό.

Παρατηρεί λεπτομέρειες και στοιχεία, στο νου και την ανθρώπινη συμπεριφορά, που διαφεύγουν από τους περισσότερους ανθρώπους. Μπορεί σε εξαιρετικά σημαντικό βαθμό να «νιώσει» το συναίσθημα, τη σκέψη και τις διανοητικές προβολές του μαθητή (όλοι οι άνθρωποι το κάνουν σε κάποιο βαθμό και ξεκινάει από την ικανότητα της «ενσυναίσθησης»). Διακρίνει τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τους μη-επιβιωτικούς διανοητικούς μηχανισμούς του υποσυνείδητου και γνωρίζει πως να τα φέρνει στην επιφάνεια και να τα αποδομεί.

Κάθε λέξη που λέει και κάθε ενέργεια που επιλέγει στοχεύει στην αφύπνιση και τη βελτίωση του μαθητή. Η προσέγγισή του χαρακτηρίζεται από τους ίδιους ανθρώπους ως ενστικτώδης, εναλλακτική, αυθόρμητη, φυσική, απρόβλεπτη, έντονη, αλλά ταυτόχρονα και συστηματική, εξαιρετικά οργανωμένη και απόλυτα εστιασμένη.

Αυτή η σύνθετη προσέγγιση είναι σπάνια ανάμεσα στους life coach και αποτελεί αποτέλεσμα χρόνων έρευνας, μελέτης και προσωπικής εξέλιξης.

Όταν παραδίδει μια συνεδρία σκέφτεται πάντοτε το μέλλον του μαθητή. Κάθε αρχή που διδάσκει και κάθε ενέργεια που επιλέγει στοχεύει στη μελλοντική ευμάρεια και ευτυχία του ατόμου. Δεν «συντηρεί» πελάτες για χρόνια, αλλά ολοκληρώνει τις υποθέσεις που αναλαμβάνει. 

Αυτός είναι ο Νάσος.

Είναι Αποτελέσματικό το Life Coaching;

Μπορεί ένας άνθρωπος να βοηθήσει έναν άλλον;

Αν απάντησες ΝΑΙ τότε να είσαι βέβαιος ότι το life coaching μπορεί να κάνει θαύματα στα κατάλληλα χέρια και με έναν πρόθυμο μαθητή. Αν όμως απάντησες ΟΧΙ, ότι και αν μπορεί να κάνει το life coaching δεν θα είσαι σε θέση να το βιώσεις.

Είναι μια αναγνωρισμένη και φρέσκια προσέγγιση που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Το ποσοστό των ατόμων που έμειναν ικανοποιημένοι από τις συνεδρίες τους με έναν life coach αγγίζουν το απίστευτο νούμερο του 97%, σε διεθνές επίπεδο.

Οι Συνεδρίες έχουν Εμπιστευτικό Χαρακτήρα;

Οτιδήποτε λέγεται κατά τη διάρκεια των συνεδριών, αλλά και στα πλαίσια της επικοινωνίας μεταξύ μας (είτε γραπτή, είτε προφορική) είναι απολύτως εμπιστευτικό και δεν διατηρείται κανενός είδους αρχείο (εκτός αν ο μαθητής συμφωνήσει και για όσο διαρκεί η υπόθεσή του). Η αρχή περί εμπιστευτικότητας είναι θεμελιώδης αρχή μου. Για περισσότερα θέματα σχετικά με την πολιτική απορρήτου διαβάστε τη σελίδα Όροι Χρήσης.

Ποια είναι η Διαδικασία για να Ξεκινήσει Κάποιος;

Aποφάσισες να κάνεις το επόμενο βήμα και να πετύχεις τις αλλαγές που θες! Στην αρχή θα κανονίσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού (ή μέσω internet) ώστε να συζητήσουμε την υπόθεσή σου. Μπορείς να μου στείλεις μήνυμα πατώντας το ΕΔΩ ή, εφόσον είμαι διαθέσιμος, να με καλέσεις στο 6976678085.

Υπάρχει Κάποια Μεθοδική Προσέγγιση & Εργαλεία;

O Νάσος είναι ιδρυτής μιας πρωτότυπης μεθόδου life coaching με το όνομα NTMethod ή NTM σε συντομία. Αν και δεν χρησιμοποιείται αυτό το όνομα πλέον, η βασική μεθοδολογία συνεχίζει και βελτιώνεται συνεχώς.

Πρώτο βήμα είναι η αποκάλυψη των αιτιών που προκαλούν μια μη-επιθυμητή κατάσταση ή των αιτιών που μπορούν να πραγματώσουν μια επιθυμητή κατάσταση.

Στη συνέχεια δημιουργείται ένα πλάνο ενεργειών και ασκήσεων που επιτυγχάνουν θεμελιώδεις αλλαγές στον μαθητή και συμβάλλουν στην επίτευξη του  επιθυμητού αποτελέσματος.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι πολλά, εκ των οποίων τα πιο διακριτά είναι:

 1. Παρέμβαση & Καθοδήγηση. δες περισσότερα
 2. Διαλεκτική & Αναλυτική Συζήτηση. δες περισσότερα
 3. Διαλογισμός, Καθοδηγούμενος Διαλογισμός & Ψυχοαναλυτικός Διαλογισμός. δες περισσότερα
 4. Αναδρομή & Διάτρεξη Αποτυπωμάτων (σε πλήρη συνειδητή κατάσταση και όχι σε ύπνωση). δες περισσότερα
 5. Εκπαίδευση (αξιολόγηση δεδομένων, αποσαφήνιση, οργάνωση γνώσης, πρακτική εφαρμογή). δες περισσότερα
 6. Τεχνολογία Ηθικής & Αποκατάσταση Προσωπικής Ακεραιότητας. δες περισσότερα

Ο διαχωρισμός μεταξύ coaching, mentoring, counseling, consulting και εκπαίδευσης είναι πλασματικός και αδιάφορος για τους στόχους μας. Χρησιμοποιώ όλες αυτές τις προσεγγίσεις με μοναδικό γνώμονα τι είναι πιο αποτελεσματικό και χρειάζεται ο εκάστοτε μαθητής.

Στην προσέγγισή μου το σύστημα διαμορφώνεται από το άτομο και όχι το άτομο από το σύστημα.

Μπορείς να Χειριστείς Οτιδήποτε;

Φυσικά και όχι. Πριν δεσμευτώ να συνεργαστούμε πρέπει να συζητήσουμε για να συλλέξω τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεσή σου.

Εφόσον είμαι σε θέση να βοηθήσω θα προτείνω μια πορεία δράσης και θα κανονίσουμε την πρώτη συνεδρία.

Αν όχι τότε θα σε ενημερώσω ότι δεν μπορώ και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Αν σε αναλάβω, τότε σημαίνει ότι είμαι χωρίς αμφιβολία σε θέση να βοηθήσω.

Αναλλαμβάνεις Υποθέσεις Ψυχοσυναισθηματικών Δυσκολιών

Δεν διαθέτω πτυχίο ψυχοθεραπευτή, έτσι επισήμως δεν αναλαμβάνω βαριές υποθέσεις ψυχογενών παθήσεων. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ ένα άτομο που βασανίζεται να απαλλαγεί από τις δυσάρεστες συναισθηματικές καταστάσεις. Το έχω κάνει αρκετές φορές, πολλές από τις οποίες πετύχαμε εκπληκτικά αποτελέσματα, μερικές φορές, στον μισό χρόνο από την προβλεπόμενη ψυχοθεραπευτική μέθοδο.

Κάτι τέτοιο είναι εφικτό επειδή έχω την ελευθερία να χρησιμοποιώ συνθετικές προσεγγίσεις και δεν χρειάζεται να ακολουθώ μόνο ένα περιορισμένο φάσμα εφαμαρμογών. επειδή μπορεί να χάσω την άδεια μου ή κάτι παρόμοιο. Πολύ συχνά, είμαι σε θέση όχι μόνο να ανακουφίσω το άτομο από τις πληγές του παρελθόντος αλλά να το βοηθήσω ενεργά να σχεδιάσει και να πετύχει τους μελλοντικούς του στόχους.

Ευτυχώς δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Εξαίρεση αποτελούν όσοι έχουν διαγνωσμένη ψυχιατρική πάθηση.


«Για 8 μήνες φέραμε τον κόσμο μας πάνω κάτω αλλά στο τέλος είχαμε αλλάξει για πάντα και μαζί είχε αλλάξει και η σχέση μας! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια από το να είσαι καλά -πραγματικά καλά- με τον άνθρωπο που έχεις αποφασίσει να μοιραστείς τη ζωή σου και ο Νάσος μας έσωσε από μια ζωή μέσα στο συμβιβασμό.» – Θωμάς & Ελένη

Διάβασε ολόκληρη την μαρτυρία εδώ.


Γιατί το Life Coaching Αποτελεί Επένδυση

«Επένδυση» ονομάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτεί από μας κάτι σήμερα, ώστε στο μέλλον, να μας επιστραφεί πολλαπλάσια. Στην άλλη άκρη βρίσκεται το «σπαταλάω» ή το «ξοδεύω».

Το life coaching, όπως το παραδίδω εγώ, αποτελεί επένδυση για τη ζωή και την ευημερία σου. Κάθε συνειδητοποίηση που θα αποκτήσεις όσο συνεργαζόμαστε, θα επηρεάζει θετικά τη ζωή σου, ξανά και ξανά, για πάντα. Κάθε ικανότητα που θα ξεκλειδώσουμε, θα την πάρεις μαζί σου σε οτιδήποτε και αν κάνεις.

Όταν δουλέψουμε μαζί, θα δουλέψουμε με αφοσίωση και εστίαση, ώστε στο τέλος να είσαι ένας νέος άνθρωπος. Θα αλλάξουμε αυτό που είσαι, ή για να είμαι πιο ακριβής, θα «πετάξουμε» αυτά που δεν είσαι πραγματικά.

Εφόσον ο εαυτός σου είναι το μόνο άτομο που σίγουρα θα μείνει μαζί σου ως το τέλος της ζωής σου, τότε δεν πρέπει καν να τίθεται το ερώτημα αν η δουλειά που θα κάνουμε αποτελεί ή όχι επένδυση.

Ειδικές Κατηγορίες Coaching

 • null

  Σεξουαλική Αυτογνωσία

  Γνώρισε τον εαυτό σου, το σώμα σου και την σεξουαλικότητά σου χωρίς ντροπή ή μομφή. Μάθε βήμα-βήμα όλα όσα δεν διδάσκουμε στους ανθρώπους σχετικά με την αλήθεια στο σεξ. Έχεις απωθημένα; Ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις; Μήπως είσαι διαφορετικός; Μπορείς να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και ελεύθερος να δημιουργήσεις την σεξουαλική ζωή που εσύ επιθυμείς. Περισσότερα…

 • null

  Ικανότητες Επικοινωνίας

  Η επικοινωνία είναι η σημαντικότερη ικανότητά σου. Μπορεί να σε ξεμπλέξει από όλα τα προβλήματα, να σε βοηθήσει να βρεις όλες τις απαντήσεις και να σε κάνει να πετύχεις όλους τους στόχους σου. Γίνε λοιπόν άριστος στην τέχνη των νικητών και άλλαξε τη δυναμική της ζωής σου!

 • null

  Απόλαυση στη Ζωή

  Έχεις λίγο πολύ όσα χρειάζεσαι, έχεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, έχεις ένα αντικείμενο που σε ικανοποιεί, αλλά δεν νιώθεις πλήρης, δεν απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου και δεν ξέρεις πως να διασκεδάσεις πραγματικά! Ας τα βάλουμε κάτω και ας βρούμε αυτό που κρύβεις από τον ίδιο σου τον εαυτό. Τι έχεις καταπιέσει, σε ποιο βαθμό δεν είσαι πιστός στον εαυτό σου και πως προδίδεις τις πραγματικές σου επιθυμίες.

 • null

  Επίτευξη Στόχων

  Έχεις σημαντικούς στόχους για τη ζωή σου που θες να πετύχεις αλλά αναγνωρίζεις ότι μπορείς να είσαι πιο αποτελεσματικός, γρήγορος και η όλη διαδικασία να γίνει πιο εύκολη και με ισορροπία; Προσπαθείς πολύ, αλλά το αποτέλεσμα είναι μικρό; Κάνεις σπασμωδικές ενέργειες, χάνεις την θέλησή σου γρήγορα και σε σταματάνε τα εμπόδια και οι αποτυχίες; Ξεκίνησε life coaching για Στόχους και δες τους στόχους σου να πραγματοποιούνται. περισσότερα…

 • null

  Καριέρα & Επαγγελματική Σταδιοδρομία

  Διάλεξε για πρώτη φορά ή άλλαξε την παλιά σου καριέρα με σταθερά και ασφαλή βήματα! Θες να ανέλθεις πιο γρήγορα στην εταιρία ή τον κλάδο που βρίσκεσαι; Θες να κερδίσεις την υποστήριξη συνεργατών και πελατών για να πετύχεις μια μακροπρόθεσμη νίκη; Χρειάζεσαι κοινωνικές δεξιότητες, γνώση της ανθρώπινης βιολογίας και φύσης και μεγάλη διανοητική εστίαση, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα συνεδριών.

 • null

  Φλερτ & Ερωτική Έλξη

  Βαρέθηκες να κάθεσαι στον πάγκο; Βαρέθηκες να έλκεις μόνο όσους/ες δε θες; Θες να έχεις καλύτερα, μετρήσιμα αποτελέσματα με τις γυναίκες ή τους άντρες που σε ενδιαφέρουν; Έχω μελετήσει το αντικείμενο στα βιβλία, στο εργαστήριο και στην πράξη εκεί έξω και έχω εφαρμόσει τα δεδομένα σε στρέιτ (άντρες / γυναίκες) και γκέι (άντρες / γυναίκες) με σταθερά αποτελέσματα! Περισσότερα…

 • null

  Προσωπικές Σχέσεις & Ζευγάρια

  Ίσως η πιο σημαντική περιοχή της ζωής μας να είναι αυτή της επιλογής, αλλά και διατήρησης, του κατάλληλου συντρόφου. Κουβαλάς βάρη και φοβίες από το παρελθόν; Μήπως δυσκολεύεσε να εμπιστευτείς πλέον; Μήπως ελκύεις συνέχεια τον ίδιο τύπο συντρόφου; Μήπως η σχέση (γάμος) έχει ένα αόρατο εμπόδιο (ή όχι και τόσο αόρατο). Υπάρχει ακόμα επικοινωνία; Συνιστάται για όσους ψάχνουν τον κατάλληλο σύντροφο ή για ζευγάρια που θέλουν να σώσουν τη σχέση τους. Περισσότερα…

 • null

  Αναζωογόνηση

  Αισθάνεσαι κουρασμένος συχνά; Αισθάνεσαι ότι ξεκινάς κάτι και γρήγορα νιώθεις την ανάγκη να σταματήσεις; Ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και σε βοηθάει να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρεις και να εξαλείψεις ότι σε εμποδίζει και μειώνει την ζωτική σου ενέργεια.

 • null

  Πνευματική Επίγνωση

  Έχεις διαβάσει πολύ για το πνεύμα και έχεις λάβει πολλές «έτοιμες απαντήσεις». Έχεις γερά θεμέλια, όμως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τις δικές σου συνειδητοποιήσεις, τις δικές σου απαντήσεις. Με προσεκτική καθοδήγηση, επιμονή και υπομονή είναι εφικτό να γνωρίζεις για το πνεύμα, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς σχήματα και περίεργες λέξεις.

 • null

  Εξωτερική Εμφάνιση & Γλώσσα το Σώματος

  Χρησιμοποιείς την εξωτερική σου εμφάνιση για να επικοινωνήσεις τα σωστά μηνύματα; Τι λες στους άλλους με τη γλώσσα του σώματος σου; Κάνε μια πλήρη αξιολόγηση ανά περιοχή και διόρθωσε οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να μεταδίδεις καλύτερα τις ποιότητες που εσύ θες!


«Είναι ο άνθρωπος κλειδί που θα ξεκλειδώσει την ταυτότητά σου…» – Άγγελος Λάζαρης

Διάβασε ολόκληρη την μαρτυρία εδώ.


Σημαντική Σημείωση


Ότι χρησιμοποιώ στο life coaching το έχω προσωπικά ερευνήσει, είτε στα πλαίσια ατομικής έρευνας, είτε σε πλαίσια μιας ευρύτερης ομάδας. Δεν μεταφέρω, δεν διδάσκω και δεν χρησιμοποιώ ποτέ γνώσεις τις οποίες δεν έχω επιβεβαιώσει προσωπικά και οι οποίες δεν είναι επίσης αποδεκτές από καταξιωμένα άτομα και αρχές του εκάστοτε χώρου.

Ενώ η ορθή γνώση είναι εξαιρετικής σπουδαιότητας για την επιτυχία σε κάθε μας επιδίωξη, εξίσου σημαντικός είναι και ο άνθρωπος που μας την μεταδίδει, το οποίο ισχύει ακόμα και για ένα βιβλίο και τον συγγραφέα του. Είναι το δικό του επίπεδο κατανόησης και επίγνωσης, καθώς και η πρόθεσή του που τελικά κάνουν εφικτή την μετάδοση της ουσιαστικής γνώσης, αντί απλώς της πληροφορίας. Το μόνο που μένει είναι να ανακαλύψουμε αν εσύ και εγώ ταιριάζουμε ώστε να ξεκινήσουμε μια σχέση life coaching.

Δημοφιλή Λίστα Αιτημάτων

Σε αυτή τη λίστα έχω συγκνεντρώσει κάποια από τα πιο δημοφιλή αιτήματα που είχα προσωπικά από τους μαθητές μου. Αν έχεις ερωτήσεις για τη δική σου υπόθεση μη διστάσεις να μου στείλεις σχετικό μήνυμα πατώντας ΕΔΩ.

 • Να βρω/ανακαλύψω ποιος είναι ο σκοπός μου στη ζωή.
 • Να σχεδιάσω τη μελλοντική μου ζωή και να οργανώσω ένα πλάνο δράσης για την υλοποίησή της.
 • Να κατανοήσω τι θέλω πραγματικά περισσότερο και να μπορέσω να αποφασίσω ανάμεσα στις επιλογές που θα καθορίσουν τη ζωή μου για πάντα.
 • Να αυξήσω την ικανότητα επικοινωνίας με τους ανθρώπους και να κάνω σημαντικές κοινωνικές συμμαχίες.
 • Να κερδίζω το ενδιαφέρον περισσότερων, ομορφότερων και πιο κατάλληλων γυναικών.
 • Να κερδίζω το ενδιαφέρον ισχυρότερων, πιο ώριμων και πιο κατάλληλων αρσενικών.
 • Να μάθω να διακρίνω και να επιλέγω κατάλληλους συντρόφους.
 • Έχω ένα βαθύ ψυχοδιανοητικό εμπόδιο και μου προκαλεί χρόνια μελαγχολία, σε βαθμό που αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να απολαύσω τη ζωή. Θέλω να απαλλαγώ από αυτό.
 • (Για Ζευγάρια) – Αισθανόμαστε ότι υπάρχει «απόσταση» μεταξύ μας, δεν είμαστε όπως παλιά και θέλουμε να ξανανιώσουμε δεμένοι και ερωτευμένοι.
 • Φοβάμαι κάτι…. και θέλω να ξεπεράσω αυτόν τον φόβο μου.
 • Θέλω να ανακαλύψω Ποιος και Τι πραγματικά είμαι.
 • Θέλω να «κυριαρχήσω» σε έναν χώρο (μια ομάδα) και χρειάζομαι τακτική ανατροφοδότηση, διόρθωση και εκπαίδευση πάνω στις ποιότητες της ηγεσίας.
 • Θέλω να σταματήσω να εργάζομαι σαν υπάλληλος 9-5 και να ξεκινήσω κάτι διαφορετικό αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω ή να αναλάβω δράση.
 • Είμαι αναβλητικός και δε θέλω να χάσω άλλες ευκαιρίες, τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.
 • Έχω άγχος και χρειάζεται να μπορώ να το διαχειρίζομαι και να το μειώνω.
 • Θέλω να πετύχω έναν επιχειρησιακό στόχο, που ξεπερνάει οποιαδήποτε προηγούμενη προσπάθειά μου και χρειάζεται να κάνω ότι είναι εφικτό για να πετύχει.

Πιθανόν κάποια από τις παραπάνω γραμμές να περιγράφει στο περίπου ή επακριβώς αυτό που αντιμετωπίζεις και εσύ. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα θέματα που μπορούμε να ασχοληθούμε, δες τις κατηγορίες Personal και Business από κεντρικό μενού.


«… έμοιαζε να κουρδίζει πλήκτρα από πιάνο, καθώς όλοι μας ξεκινήσαμε να «παίζουμε» στη σωστή μελωδία (για πρώτη ίσως φορά) και η επιχείρηση σε λίγους μήνες επεκτάθηκε στη Σουηδία.» – Islam Companov

Διάβασε ολόκληρη την μαρτυρία εδώ.


Όσες τεχνικές και να μάθεις, αν εσύ ο ίδιος δεν αλλάξεις πραγματικά, αν δεν καθαρίσεις το νου σου από τη σύγχυση και τις ψευδαισθήσεις, τότε όλα τα αποτελέσματα που θα παρουσιάζονται θα είναι παροδικά. – Nasos T.

Coaching σε Δύο Επίπεδα

Όλες οι ενέργειες που πραγματοποιούνται στο coaching απευθύνονται στις δύο μεγάλες περιοχές του νου, το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Αυτό που ονομάζουμε ασυνείδητο για τους δικούς μας σκοπούς το θεωρούμε τμήμα του υποσυνείδητου.

Στο υποσυνείδητο εδρεύουν οι περιοριστικές πεποιθήσεις, αυτό που κατά κύριο λόγο εμποδίζει τον μαθητή να πετύχει τους στόχους του για μια ευτυχισμένη ζωή. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις εμφανίζονται στην καθημερινότητα με πολλές μορφές όπως είναι μια εμμονή, μια ιδέα, μια άποψη, μια γνώμη, κ.λπ.. Υπάρχουν τρεις παράγοντες που βρίσκονται πίσω από κάθε περιοριστική πεποίθηση:

 1. Προηγούμενες μη-επιβιωτικές εμπειρίες του μαθητή (αποτυπώματα).
 2. Προηγούμενες αποφάσεις του μαθητή, τις οποίες έθαψε ή μετάνιωσε.
 3. Δύναμη που το περιβάλλον άσκησε στον μαθητή και καταπίεσε την βούλησή του.

Για να διαλύσουμε πραγματικά μια περιοριστική πεποίθηση είναι απαραίτητο να εντοπίσουμε τουλάχιστον ένα από τα τρία παραπάνω και να το αποσυνθέσουμε στο νου του μαθητή. Αυτά τα τρία είναι οι κολώνες, που μόλις γκρεμίσουμε τη μία, καταρρέει ολόκληρο το οικοδόμημα, δηλαδή η περιοριστική πεποίθηση. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να απευθυνθούμε και στους άλλους δύο παράγοντες που έχουν απομείνει.

Για κάθε ένα από αυτά υπάρχει διαφορετική τεχνική προσέγγιση. Όλοι οι μαθητές δεν μπορούν να προσεγγίσουν εξίσου εύκολα και τους τρεις αυτούς παράγοντες. Συνθετικές προσεγγίσεις λύνουν αυτή την πολυποικιλότητα. Φυσικά, δεν ξεχνάμε ποτέ να εργαζόμαστε και στο επίπεδο του συνειδητού, καθώς εκεί «εδρεύει», κατά μία έννοια, το ίδιο το άτομο.

Αν εστιάσεις σε έναν στόχο αρκετά καθαρά, με αρκετή ισχύ και για αρκετό χρόνο τότε θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου! – Nasos T.

Έχεις Ερωτήσεις ή Θέλεις να Κάνουμε μια Δωρεάν Αξιολόγηση για την Δική σου Υπόθεση;

Συμπλήρωσε τη φόρμα ακριβώς από κάτω και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σου. Μην ξεχάσεις να μου γράψεις τον προσωπικό σου αριθμό για να σε καλέσω.

Αν βρίσκεσε στο εξωτερικό θα επικοινωνήσουμε μέσω Skype, Viber, WhatsApp ή Facebook Messenger, συμπλήρωσε οποιοδήποτε από αυτά σε διευκολύνει και θα σε καλέσω εκεί.

Φόρμα Επικοινωνίας