Ψυχολογική Ελευθερία

Να είσαι Ελεύθερος και πρόθυμος να βιώνεις
με ηρεμία όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις,
καθώς και να επιλέγεις χωρίς υποχρέωση
ποια θες να δώσεις επιπλέον χώρο μέσα σου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COACHING

Το coaching είναι μια δυναμική σχέση που αναπτύσεις ΕΣΥ με τον coach προκειμένου να λάβεις σημαντική βοήθεια και υποστήριξη ώστε να πετύχεις τους στόχους σου, να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής και να απαλλαχθείς από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω.

Το coaching είναι μοντέρνο, ανατρεπτικό, πολύπλευρο, προσαρμοστικό και πάνω από όλα, αποτελεσματικό!

Quality & experience in every detail

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. In creative volutpat donec vel varius esteu! Suspendisse nec vulputate nulla iaculis eu potenti lorem ipsum.

Donec creative volutpat dignissim torquent per conubia nostra gravida posuere sagittis dolor! 

0 +
Προσωπικές Συνεδρίες
0 +
Χρόνια Εμπειρίας

Το σύγχρονο coaching, συνδυάζει τα εργαλεία και τα καλύτερα στοιχεία από τη συμβουλευτική, τη θεραπεία, την στρατηγική οργάνωση στόχων, την εκπαίδευση και το mentoring. Κάλεσέ με σήμερα για να κλείσεις και εσύ μια δωρεάν συνεδρία αξιολόγησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΣΟ

Master Coach, Business Consultant & Author

Ο Νάσος έγινε Coach ως φυσική εξέλιξη της μεγάλης του περιέργειας και του ακατάπαυστου ενδιαφέροντός του για την ανθρώπινη φύση, τη διάνοια και την ενδυνάμωση των ανθρώπων. Είναι συγγραφέας, ομιλητής και εισηγητής σεμιναρίων και workshops. Συχνά αντισυμβατικός και επαναστατικός στις προσεγγίσεις του, αναζητάει πάντα το στοιχείο της αυθεντικότητας στους μαθητές αλλά και τις συνεργασίες του!

διάβασε περισσότερα