Πνευματικά Δικαιώματα

 

Από το 2015. Τα Nasos T., NTM, NTMethod, NTM Academy, NT Academy & NTM University, το διακριτικό σύμβολο με το διπλό "Ν" σε εξάγωνο ρόμβο και όλα τα υλικά (κείμενα, σχέδια, διαγράμματα, βίντεο, βιβλία, άρθρα, ηχητικά σε φυσική ή ψηφιακή μορφή) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Νάσου Θεοδοσόπουλου και προστατεύονται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία (Ν. 2121/1993 και Ν. 2121/93) και τις Διατάξεις Σύμβασης Βέρνης - Παρισιού (Ν. 100/1975).

Απαγορεύεται και διώκεται ποινικά οποιαδήποτε μορφή αναπαραγωγής, αντιγραφής, μη εξουσιοδοτημένης χρήσης ή εμπορικής εκμετάλλευσης μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου.


Ειδικότερα:

1. Απαγορεύεται η χρήση, η αντιγραφή, η παραποίηση ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευτη των παραπάνω λογοτύπων ή της επωνυμίας για εμπορικούς σκοπούς.

2. Απαγορεύεται η χρήση, δημοσίευση, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, προβολή, πώληση, εμπορική εκμετάλλευση, παροχή ή άλλη χρήση του υλικού που παρέχεται από την Nasos T., εντός ή εκτός αυτού του ιστότοπου, χωρίς την έγγραφη άδεια του νόμιμου κατόχου.

3. Απαγορεύεται η παραγωγή οποιουδήποτε υλικού που ψευδώς φαίνεται να έχει δημιουργηθεί από τον δημιουργό της Nasos T. ή της NTMethod.

Για απορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τα Πνευματικά Δικαιώματα παρακαλώ επικοινωνήστε ΕΔΩ.