Συστάσεις & Εμπειρίες

– Εκείνοι που Άλλαξαν τη Ζωή τους για Πάντα! –

Οι συστάσεις/μαρτυρίες γράφονται από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου αρκετό διάστημα ώστε να έχουν σχηματίσει μια σφαιρική άποψη για το έργο και την δυνατότητά μου να τους βοηθήσω αποτελεσματικά. Οι ξενόγλωσσες μαρτυρίες έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά.

Το Facebook κατέργησε τις κριτικές/συστάσεις και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά για τις επαγγελματικές σελίδες και όλα τα σχετικά link που  μπορεί να συναντήσετε δεν δουλεύουν πλέον.

Ο Νάσος είναι κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς

Ο Νάσος είναι κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς. Είναι εξαιρετικός στο πεδίο του, λαμπρός και πολύ δημιουργικός. Έχει πραγματική αίσθηση υπευθυνότητας για τους ανθρώπους βοηθάει και το δυνατό του χαρακτηριστικό είναι η μοναδική προσέγγισή του στη ζωή. Σου εύχομαι να έχεις ένα λαμπρό νέο ξεκίνημα στο νέο σου έργο και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνεις . Με καλύτερες ευχές μου, Αντρέας.

Αντρέας Κατσιμίδης

Μην απομακρύνεσαι από τον πυρήνα σου...

Γνώρισα τον κ. Θεοδοσόπουλο όταν ήμουν 38 χρονών σε ένα ταξίδι μου στην Δανία σε μία βιβλιοθήκη. Εγώ είχα φύγει από την Ελλάδα για να ανακαλύψω τον εαυτό μου, να ξεφύγω από τους φόβους μου και τις ανασφάλειες μου. Εκείνος ζούσε τότε στην Δανία κάνοντας έρευνα για την ανθρώπινη φύση και τις λειτουργίες της. Πολύ γρήγορα μέσω της συζήτησή μας με είχε συνεπάρει. Ζήτησα εγώ η ίδια να κάνουμε δύο συνεδρίες μέσα στην εβδομάδα και να μου μεταλαμπαδεύσει όση περισσότερη γνώση μπορούσε… Τώρα πλέον βρίσκομαι στην Ελλάδα μόνιμα. Με την δική μου οικογένεια, ευτυχισμένη, δυνατή και σίγουρη για το μέλλον…Αν μου επιτρέπει να δημοσιεύσω μία μόνο φράση που μου έρχεται στο μυαλό από όλα όσα έχουμε συζητήσει είναι ότι : μην ξεχνάς τον στόχο σου… μην απομακρύνεσαι από τον πυρήνα σου…Είναι αυτός που θα σε συνοδεύει για πάντα…

Φιλιώ Κ.

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Η Ορμή του με Παρέσυρε Κυριολεκτικά

Όταν απευθύνθηκα στον Νάσο είχα μια διαλυμένη σχέση, ήμουν άνεργος και δεν ήξερα από που να πιαστώ. Έχοντας ξαναβρεθεί στην ίδια θέση πριν μερικά χρόνια κατάλαβα ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έκανα σωστά, και έπρεπε να τα μάθω. Διάβασα αρκετά βιβλία και τελικά έπεσα πάνω στον Νάσο, μέσω κοινών γνωστών. Εκείνη την εποχή δεν ασκούσε επαγγελματικά αυτές τις γνώσεις, όμως δέχτηκε να με αναλάβει. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να δίνεται πιο έντονα και με περισσότερο πάθος στο να βοηθήσει κάποιον άλλον. Η ορμή του με παρέσυρε κυριολεκτικά. Όταν ολοκληρώσαμε το «ταξίδι» μας ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Μου έμαθε πως να βασίζομαι στον εαυτό μου, και μου απέβαλε επίμονα την ανάγκη μου να εξαρτώμαι ψυχολογικά από άλλους ανθρώπους. όπως η κοπέλα μου. Μακάρι να τον είχα συναντήσει την πρώτη φορά που είχα πρόβλημα, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχω χαράξει πια νέα πορεία, και είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Σ’ ευχαριστώ ειλικρινά!

Στάθης Μαράντος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Αύξηση πωλήσεων 30% κάθε μήνα...

Γνώρισα το Νάσο σε ένα σεμινάριο που έκανε στο Θησείο. Είχα ήδη μια επαφή με το life coaching για ένα χρόνο ωστόσο τα όσα είπε σε εκείνο το σεμινάριο με συνεπήραν και είδα έναν άνθρωπο νέο, συγκροτημένο με διάθεση να προσφέρει κ να βοηθήσει. Ξεκινησαμε αμέσως προσωπικές συνεδρίες για τη δουλειά μου και μέσα σε ένα δίμηνο πετύχαμε αύξηση πωλήσεων 30% κάθε μήνα, μέσα από τις τεχνικές που μου έδειξε και τις συζητήσεις που κάναμε. Ο Νάσος πιστεύω είναι αυτό που για μένα σημαίνει επιτυχημένος άνθρωπος καθώς έχει μια ισορροπία μεταξύ ευτυχίας & επιτυχίας. Είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος κ με βοήθησε πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά κ σε κάποια άλλα θέματα με διάφορα μαθήματα αλλά κ group coaching που κάνουμε με μια ομάδα ανθρώπων. Πιστεύω πως ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή που είχα ήδη ξεκινήσει αλλαγές χρειάζονταν όμως ένα έναυσμα κ μια διαφορετική προσέγγιση στο ότι έκανα πριν τον γνωρίσω. Αν κ διαφωνούμε σε συγκεκριμένο θέμα πιστεύω πως ότι κάνει το κάνει με αγάπη κ για ότι εκείνος θεωρεί καλό για τους άλλους κ θα τον προτείνω σίγουρα σε όποιον πιστεύω ότι μπορεί να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Αχιλλέας Γερασόπουλος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Η πρώτη μας συνεδρία έγινε με έναν περίπατο δίπλα στη θάλασσα!

Από μικρή ένιωθα να μην έχω πολλά κοινά με το κοντινό μου περιβάλλον. Αυτό με οδήγησε στην ανάγκη για συνεχόμενη αναζήτηση νέων γνώσεων και απόψεων. Τυχαία «ανακάλυψα» τον Νάσο στο ίντερνετ και άρχισα να τον «ακολουθώ» μέσω των δημοσιεύεσεων του. Επικοινώνησα πολύ σύντομα μαζί του για να κανονίσουμε την πρώτη μας συνεδρία, η οποία ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου… Χωρίς να θέλω να αποκαλύψω πολλά, παρά μόνο να σας πω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε κι εσείς, θα σας δώσω ένα μικρό tip.. Η πρώτη μας συνεδρία έγινε με έναν περίπατο δίπλα στη θάλασσα!

Αναστασία Π.

Καλλιτέχνης

Προτιμούσε να παίζουν μαζί, να πηγαίνουν περιπάτους και να λύνουν παζλ

Ο γιος μου είναι γκέι και χρειαζόμουν έναν άνθρωπο να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του, να αντιμετωπίσει το εχθρικό περιβάλλον και να μάθει να ζει χωρίς να ντρέπεται αλλά και χωρίς να προκαλεί. Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε κάνει ότι μπορούμε και η αγάπη μας για τον γιο μας ήταν ζωτικής σημασίας. Όμως χρειαζόμασταν πραγματική βοήθεια όταν ο μικρός μπήκε στην εφηβία και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Μετά από την παρακολούθηση ενός ψυχολόγου για διάστημα έξι μηνών, μας παρέπεμψε στον κ. Θεοδοσόπουλο. Όταν τον γνωρίσαμε αμφιβάλλαμε αρκετά αν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος και διέθετε τις κατάλληλες μεθόδους για να βοηθήσει πραγματικά τον γιο μας. Όλες μας οι αμφιβολίες εξαλήφθηκαν λίγες βδομάδες μετά όταν είδαμε αξιοσημείωτη αλλαγή στην ψυχολογία του γιου μας. Σε αντίθεση με έναν παραδοσιακό σύμβουλο, προτιμούσε να παίζουν μαζί, να πηγαίνουν περιπάτους και να λύνουν παζλ, ενώ ταυτόχρονα του μιλούσε και συζητούσαν! Δεν ξέρω όλα όσα έλεγαν αλλά ξέρω τι αποτέλεσμα είχε πάνω του και στη ζωή όλων μας. Στις μεταξύ μας συνεδρίες μάθαμε εις βάθος τι έπρεπε και εμείς να κάνουμε για να στηρίξουμε την πρόοδο του γιου μας και σήμερα, μετά από ένα χρόνο είμαστε 100 φορές καλύτερα από ποτέ!

Κατερίνα Γ.

Καθηγήτρια Ισπανικών

Γνήσιος, αυθεντικός και φιλικός...

Ο Νάσος είναι γνήσιος, αυθεντικός και φιλικός coach! Σε ακούει προσεκτικά, σε κατανοεί και σε καθοδηγεί όπου και όσο χρειάζεσαι για να φτάσεις τον στόχο σου!!

Δημήτρης Σιδηρόπουλος

Και αυτό ήταν απλά μια φιλική συζήτηση...

Είχα μια συζήτηση κάποτε με το Νάσο και του εξηγούσα ένα πολύ δύσκολο θέμα που αντιμετώπιζα σε σημαντικό τομέα στη ζωή μου. Άκουσε το πρόβλημα και κατάφερε να το ρίξει στα μάτια μου τόσο το πόσο έντονο μου φαίνεται, σε σημείο που από την επόμενη μέρα ξεκίνησα προσπάθειες για να το λύσω. Και το έλυσα! Και αυτό ήταν απλά μια φιλική συζήτηση που είχαμε σε μια ταβέρνα. Γνωρίζω τη δουλειά του και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Δημήτρης Κλεισιάρης

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Επέτρεψα στον Εαυτό μου να Βρει Έναν Κατάλληλο Άντρα

Ήμουν 30 χρονών και δεν μπορούσα να βρω τον σύντροφο που ήθελα. Αυτό είχε τρομερό αντίκτυπο στην δουλειά μου, την οποία χρησιμοποιούσα ως κρυψώνα από την υπόλοιπη ζωή μου. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ κακή. Αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω κάτι για την κατάσταση και έτσι πήγα σε έναν σύμβουλο σχέσεων και σε έναν ψυχολόγο αλλά δεν κατάφερα να βελτιώσω την κατάσταση. Μου σύστησαν το Νάσο και εκείνος που εξήγησε με πιο τρόπο θα μπορούσα να βοηθηθώ. Ήταν αρκετά δύσκολο στην αρχή να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος νεότερος από μένα γνωρίζει αρκετά για να με βοηθήσει. Όταν ξεπέρασα αυτή την προκατάληψη τα θαύματα άρχισαν να γίνονται! Επέτρεψα στον εαυτό μου να βρει έναν κατάλληλο άντρα και μετά τον παντρεύτηκα! Έμαθα να δουλεύω για να ζω και όχι να ζω για να δουλεύω. Έχω ακόμα προβλήματα και απογοητεύσεις, αλλά έμαθα να τα χρησιμοποιώ σαν σκαλοπάτια για να βελτιώνομαι. Δεν είχα ιδέα τι σημαίνει αληθινή πνευματική ανάπτυξη πριν γνωρίσω το Νάσο. Τώρα μελετάω βιβλία και αναζητώ οτιδήποτε με ενδιαφέρει.

Σωτηρία Γιαννούλη

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ σε Ελληνική Βιομηχανία

Άρχισα να Σκέφτομαι Διαφορετικά, να Παίρνω Αποφάσεις Γρηγορότερα...

Μέσω της εμπειρίας μου με τον κ. Θεοδοσοπουλο έμαθα πως πραγματικά μέσα μου είμαι δυνατός και μπορώ να κάνω αυτό που θέλω, αρκεί να το θέλω πραγματικά. Με κάποια tips και οδηγίες του άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά, να παίρνω αποφάσεις γρηγορότερα και να μην τα παρατάω με την πρώτη κακοτυχία. Αν όντως θέλεις να πετύχεις, και δεν ξέρεις πως, σου προτείνω να του δώσεις μια ευκαιρία, ειναι υπομονετικός και επίμονος άνθρωπος με πολλά πράγματα να κερδίσεις.

Γιάννης Πριόβολος

Βοηθός Φυσικοθεραπευτή

Αν και η Προσέγγιση του Ήταν Αρκετά Διαφορετική...

Ο κ. Θεοδοσόπουλος είναι βαθύς γνώστης της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης και διαθέτει εξαιρετικά καλή κρίση στα θέματα που ασχολείται. Αν και η προσέγγιση του ήταν αρκετά εναλλακτική για τον χαρακτήρα μου, δεν μπορούσα να αγνοήσω το θετικό αποτέλεσμα που είχε πάνω μου. Ξαναβρήκα τον εαυτό μου και άφησα πίσω στοιχεία που είχα υιοθετήσει από τους γονείς μου.

Μάνος Καπετανάκης

Στρατιωτικός

Eίναι Ικανός να με «Τραβήξει» Πολύ Ψηλά

Γνώρισα τον Νάσο μέσω κοινής μας κοινωνικής παρέας πριν τέσσερα χρόνια.  Από την πρώτη χειραψία που ανταλλάξαμε κάτι μέσα μου με έκανε να πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ικανός να με «τραβήξει» πολύ ψηλά. Το βλέμμα του, το πάθος του για την ζωή, η επιθυμία του να ανακαλύψει νέα σύμπαντα και πραγματικότητες είναι καθηλωτικά. Η παιδικότητα η οποία τον χαρακτηρίζει, λειτούργησε σαν μαγνήτης σε μένα. Η συναναστροφή μου μαζί του, μου διέγειρε όλα όσα έχω βιώσει στο παρελθόν και είχα προσπαθήσει να «κουκουλώσω» βαθιά μέσα μου χωρίς να βρίσκω γαλήνη και ηρεμία. Ένα προς ένα, με την βοήθειά του πλέον τα έχουμε επεξεργαστεί και αντιμετωπίσει. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθω πιο σίγουρη, ασφαλής και ώριμη. Έχω πολύ δρόμο ακόμη για να διαλευκάνω  τα σκοτεινά σημεία μέσα μου. Ωστόσο είμαι χαρούμενη που έχω αυτόν τον άνθρωπο κοντά μου και με υποστηρίζει όσο κανένας άλλος.

Όλγα Σαντοριναίου

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Κάθε μέρα έχω όρεξη και ενέργεια...

Πάντα αναρωτιόμουν πόσο ηθική είναι η δουλειά που κάνω. Πάντα αμφέβαλα για μένα και για την εταιρία που εκπροσωπώ, παρ’ όλο που ήμουν αρκετά επιτυχημένη. Ζήτησα συμβουλές από τον κ. Θεοδοσόπουλο και ανακάλυψα τις απαντήσεις που έψαχνα τόσο καιρό. Απέκτησα μια εντελώς νέα προοπτική για την εργασία μου και κατάφερα να συνδυάσω την αίσθηση ηθικής μου με τις δημόσιες σχέσεις. Τώρα είμαι σίγουρη ότι κάνω το σωστό για μένα κάθε φορά. Κάθε μέρα έχω όρεξη και ενέργεια και οι συνεργάτες μου βλέπουν τη διαφορά. Λίγες φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο στη ζωή ενός ανθρώπου, και για μένα ήταν μια από αυτές τις λίγες φορές.

Elizabeth Norton

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Ένα αστέρι από την Ελλάδα

Στο τελευταίο μου ταξίδι ανακάλυψα έναν άνθρωπο-χρυσάφι! Ο Νάσος είναι ένας σπάνιος άνθρωπος με βαθιά κατανόηση για τους ανθρώπους. Έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να βοηθήσει σε πολύ περίπλοκες καταστάσεις και να κάνει τον άλλον αλλάξει οπτική γωνία για πάντα. Προσωπικά, του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ επειδή στάθηκε δίπλα μου σε μια πολύ σημαντική στροφή στη ζωή μου.Πλέον έχω τη χαρά και την τιμή να τον θεωρώ φίλο και συνεργάτη.

Μιλτιάδης Μασιάντρι

Μουσικός

Δεν ήξερα τις ψυχολογικές μου ανάγκες

Μέχρι να ξεκινήσουμε τις συνεδρίες ήμουν μπερδεμένη, ένιωθα πράγματα αλλά δεν μπορούσα να τα εξηγήσω. Αν και είχα μια αξιοπρεπή ζωή με αναγνώριση, αγάπη και σχετική άνεση, υπήρχαν άλλα πράγματα που δεν γνώριζα ότι είχα ανάγκη. Είχα σταματήσει να αλλάζω και να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος. Επειδή προέρχομαι από την επαρχία κουβαλούσα μαζί μου πολύ συγκεκριμένες φοβίες και ανησυχίες σχετικά με τους ανθρώπους. Παραδέχομαι ότι η πορεία ήταν δύσκολη, αλλά δεν έμεινα ποτέ μόνη στον αγώνα. Αγωνίστηκα για να ξεπεράσω τις παλιές μου συνήθειες και να αποκτήσω καλύτερη νοοτροπία. Σήμερα είμαι, χωρίς αμφιβολία, διαφορετική και καλύτερη! Και η απόδειξη έρχεται από τους ανθρώπους γύρω μου, όπου ο ένας μετά τον άλλον αναφέρονται στο πόσο έχω αλλάξει και πόσο θετική είναι αυτή η αλλαγή (και επιβεβαιώνουν πόσο διαφορετική και δυσάρεστη ήμουν στο παρελθόν, δίχως να το αντιλαμβάνομαι συνειδητά!).

Φαίδρα Σωτηρίου

Επιχειρηματίας

Φέρνει στην Επιφάνεια τον Καλύτερο Εαυτό μου

Χρειαζόμουν μια διέξοδο από τις καταστάσεις που έμπλεκα συνέχεια στην προσωπική μου ζωή. Έμαθα από μια φίλη για το Νάσο και ότι μπορούσε να με βοηθήσει. Κάναμε μαζί συνεδρίες για 4 μήνες, και σιγά σιγά μεταμορφώθηκα στο άτομο που πάντα ήθελα να είμαι. Ο κ. Θεοδοσόπουλος έχει ένα μοναδικό τρόπο να μπαίνει μέσα σου και να φέρνει στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου. Θα τον εμπιστευόμουν σε οποιοδήποτε μεγάλο βήμα της ζωής μου.

Μαργαρίτα Κοντοπόδη

Καλλιτέχνης

Μια ενωμένη ομάδα

Όταν έχεις μια ομάδα και τρέχεις ένα project είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα βασικά στοιχεία της αθρώπινης φύσης. Ο Νάσος στάθηκε ο καλύτερος σύμβουλος μου σε αυτό το ταξίδι και με βοήθησε πάρα πολύ να φέρω εις πέρας τις πολλές και διαφορετικές ευθύνες μου σε ένα περιβάλλον που είναι άκρως ανταγωνιστικό και απαιτεί μεγάλες ποσότητες εστιασμένης δράσης για να τα καταφέρουμε. Είμαστε μια μικρή ομάδα συνεργατών αλλά τα όνειρα μας είναι μεγάλα και τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται στους αριθμούς. Στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που μετράει και έχει σημασία. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται και δεν παίζει πιο σημαντικό ρόλο από μια ενωμένη ομάδα!

Ανέστης Μπαρμπαρούσης

UI Engineer & Entrepreneur

... Ζω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Ο Νάσος μου έδωσε τα απαραίτητα εργαλεία για να εμπιστευτώ περισσότερο τον εαυτό μου και να ζω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι ακράδαντα σημαντικό να γνωρίζεις τα αίτια του προβλήματός σου ώστε να μπορείς να το αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο. Είναι ο άνθρωπος κλειδί που θα ξεκλειδώσει την ταυτότητα σου για να ανακαλύψεις τον εσωτερικό σου εαυτό και να τον βγάλεις προς τα έξω.

Άγγελος Λ.

Φοιτητής Φαρμακευτικής & Υπεύθυνος Καταστήματος

Ενδιαφέρεται Πραγματικά για την Ευμάρεια και την Ανάπτυξη των Ανθρώπων

Γνωρίζω το Νάσο προσωπικά, επομένως τα όσα γράφω παρακάτω είναι από πρώτο χέρι: Ο Νάσος φέρει ειλικρίνεια, ακεραιότητα, πάθος και ενθουσιασμό για αυτό που κάνει, και είναι ευφυές, οργανωμένο και αποτελεσματικό άτομο. Παράλληλα, ενδιαφέρεται πραγματικά για την ευμάρεια και την ανάπτυξη των ανθρώπων. Βάσει του συνδυασμού των ανωτέρω ποιοτήτων, όποιος συνεργαστεί μαζί του ας γνωρίζει εκ των προτέρων πως ο Νάσος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να επιτευχθούν τα συμφωνηθέντα αποτελέσματα.

Μπάμπης Παπαδόπουλος

Master Coach

Σε ευχαριστώ για αυτό που έκανες εδώ

Ο Νάσος και η ομάδα του ήρθαν σε μια κρίσιμη στιγμή της εταιρίας. Στο παρελθόν είχαμε κάνει με διαφορετικές εταιρίες coaching και εκπαίδευση, αλλά η δική τους προσέγγιση ήταν εντελώς διαφορετική. Μας έδειξε όχι μόνο πως να συνεργαζόμαστε καλύτερα, αλλά και με ποιον τρόπο να σκεφτόμαστε καλύτερα. Παρά τις προηγούμενες εμπειρίες μου η επαφή με τον Νάσο και την ομάδα του ήταν πιο «προσωπική». Αυτό έκανε σημαντική διαφορά τελικά. Σε ευχαριστώ για αυτό που έκανες εδώ. Συνέχισε τη φανταστική δουλειά!

John Kampel

Διευθύνων Σύμβουλος

Χρειαζόταν μια στιγμή για να καταλάβω...

Όταν μιλάω για σένα Νάσο, μου έρχονται στο μυαλό εικόνες από αυτά που συζητήσαμε και ο τρόπος που μιλάς… είσαι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με ανοιχτή λογική και καθαρό τρόπο σκέψης. Ξέρεις να τοποθετείσαι σε συζητήσεις και να κάνεις το πιο δύσκολο πρόβλημα να φαίνεται παιχνιδάκι. Έχεις πλήρη επίγνωση των πραγμάτων και είσαι απόλυτα συνειδητοποιημένος για την ζωή σου. Μέσα από αυτά που έχεις ζήσει βοηθάς τους γύρω σου να καταλάβουν τι πραγματικά θέλουν και πως μπορούν να το καταφέρουν. Νιώθω πολύ τυχερή που σε έχω γνωρίσει και με βοήθησες να βρω πολλά πράγματα που μου έλειπαν, συναισθηματικά και «πρακτικά». Μου άνοιξες τους ορίζοντες! Μέσα από τη διαδικασία αυτή, κατάλαβα το νόημα της ζωής μου και πως μπορώ να γίνω καλύτερη. Χρειαζόταν μια στιγμή για να καταλάβω ότι τα τελευταία 20 χρόνια ζούσα καταπιεσμένη ανάμεσα στα «πρέπει» και ότι απέφευγα αυτό που ήθελα να κάνω πραγματικά επειδή νόμιζα ότι δεν ήταν αποδεκτό από τους άλλους. Κατάλαβα ότι είχα κλείσει το μυαλό μου και ότι δεν ζούσα όπως πραγματικά η Ηλέκτρα ήθελε. Αφού ελευθέρωσα τα «θέλω» μου, έζησα την πραγματική αγάπη και βίωσα τα δυνατότερα συναισθήματα που είχα αισθανθεί ως τότε! Ποτέ πριν δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να νιώσω τόσο γεμάτη. Το πώς σκέφτεσαι, το πώς κατανοείς και διεισδύεις στις καταστάσεις, και το πώς μεταφέρεις αυτά τα πράγματα είναι απίστευτο! Σε ευχαριστώ ειλικρινά που με βοήθησες να καταλάβω τι θέλω πραγματικά να κάνω, το είχα απόλυτη ανάγκη. Είσαι ένας καθοδηγητής, διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο, που βοηθάς τους άλλους ακόμα και όταν κανείς απλά σε βιώνει στην πραγματικότητα του!

Ηλέκτρα Φραγκογιάννη

Νοσηλεύτρια

Κατευθείαν στη δράση χωρίς υπεγφυγές και δικαιολογίες!

Ο Νάσος σε βάζει κατευθείαν σε δραση Χωρίς υπεκφυγές και δικαιολογίες! η δική μου εμπειρία μαζι του, μου απέφερε το άμεσο επιπλέον εισόδημα που ειχα ανάγκη. ωστόσο αυτο που έμαθα ειναι οτι τα μόνιμα αποτελέσματα εξαρτώνται απο εμάς τους ίδιους και την δέσμευσή μας σε αυτα...

Δημήτρης Ποπλίδης

Με την φωνή του και το μυαλό του μπορεί να κάνει θαύματα

Ευχαριστώ και θα ευχαριστώ για πάντα που στάθηκα τυχερός να γνωρίσω τον άνθρωπο αυτό. Η επαφή μαζί του, τα λόγια του και το μυαλό του μου άλλαξαν όλη την οπτική που είχα προς την ζωή, τις αξίες και πολλές άλλες πτυχές αυτού του κόσμου. Κατάφερα να δω τα πράγματα ,που ανήκουν στην καθημερινότητά μου καθαρότερα, με το φως που μου εδωσε ο άνθρωπος αυτός. Με τον «φακό» του μου φώτισε τον δρομο προς τον «διακόπτη». Αφού τον πάτησα τον «διακόπτη» όλα φωτίστηκαν! Η πολύπλευρη δράση του στα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού είναι κάτι πραγματικά ανεπανάληπτο και αποτελεσματικό. Με την φωνή του και το μυαλό του μπορεί να κάνει θαύματα. ‎Συνοπτικά, από την προσωπική μου εμπειρία μαζί του αποκόμισα αυτοπεποίθηση, διαύγεια πνεύματος και χαρούμενη ψυχολογία τα οποία αν και είναι στοιχεία απαραίτητα για τον άνθρωπο, έλειπαν από εμένα. ‎Στηρίχτηκα πάνω του και δεν με απογοήτευσε! ‎Ευχαριστώ και θα ευχαριστώ για πάντα!

Νίκος Χ.

Σε ευχαριστώ!

Μην ξεχνάς την ευτυχία! Να ονειρεύεσαι μεγαλεπήβολα, να βάζεις την προσοχή σου κυρίως σε αυτά που σου αρέσουν και σε ενδιαφέρουν και να αγνοείς, όσο είναι εφικτό, οτιδήποτε ενοχλητικό που θα σε αποσπάσει από τους στόχους σου. Δεν είχα αμφιβολία ότι θα τα καταφέρω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τελικά ήρθε με την μορφή life coaching και του πολύ καλού πλέον φίλου και μέντορα, του Νάσου. Σου εύχομαι από την καρδιά μου κάθε επιτυχία, να πετύχεις τους «ιερούς» σου στόχους και να βοηθήσεις εκατοντάδες ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους!

Janice Litsman

Marketing Director

Άρχισα να γίνομαι πιο "ανοιχτή"...

Τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι τα πράγματα στην ζωή μου ήταν στάσιμα τόσο προσωπικά με μια σχέση η οποία με ταλαιπωρούσε καθώς και επαγγελματικά με μια δουλειά η οποία δεν μου προσέφερε κάποια προοπτική εξέλιξης. Στην αναζήτηση μου για αλλαγή βρέθηκα σε ένα σεμινάριο που διοργάνωνε ο Νάσος και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για να με βοηθήσει να αλλάξω. Με την καθοδήγηση του σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιλήφθηκα τους λόγους που παρέμενα σε αυτή την σχέση και ότι αξίζω κάτι καλύτερο καθώς και να γνωρίσω κομμάτια του εαυτού μου δεν τα ήξερα. Ότι μπορώ να διεκδικήσω ότι επιθυμώ και να το πάρω. Άρχισα να γίνομαι περισσότερο «ανοιχτή» όπως λέει και ο ίδιος σε καινούργιες εμπειρίες!

Θώμη Καζάκου

Δεν ξέρω άλλον άνθρωπο που θα κρατούσε τόσους ρόλους μαζί...

Νιώθαμε ότι υπήρχε ένα κενό στη σχέση μας. Όλοι μας έλεγαν πόσο ευτυχισμένοι δείχνουμε, πόσο χαμογελαστοί είμαστε και πόσο όμορφη οικογένεια έχουμε. Ο πατέρας μου ήταν ιερέας και ξέραμε πόσο δύσκολη είναι η καθαρότητα της ψυχής. Η Ελένη ένιωθε εξίσου την ίδια σκιά να βρίσκεται ανάμεσά μας, μέσα στο σπίτι, στο ίδιο μας το κρεβάτι. Δεν ξέρω άλλον άνθρωπο που θα κρατούσε τόσους ρόλους μαζί, ή άλλο επάγγελμα που θα μπορούσε να αλλάζει έκφραση και μορφή τόσο έντονα! Ήταν φίλος, μέντορας, δάσκαλος και σκληρός παρατηρητής μαζί μας. Για 8 μήνες φέραμε τον κόσμο μας πάνω κάτω αλλά στο τέλος είχαμε αλλάξει για πάντα και μαζί είχε αλλάξει και η σχέση μας! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια από το να είσαι καλά -πραγματικά καλά- με τον άνθρωπο που έχεις αποφασίσει να μοιραστείς τη ζωή σου και ο Νάσος μας έσωσε από μια ζωή μέσα στο συμβιβασμό.

Θωμάς & Ελένη

Ζευγάρι

Έμοιαζε να Κουρδίζει Πλήκτρα από Πιάνο...

Γνώρισα τον κ. Θεοδοσόπουλο μετά από σύσταση ενός έμπιστου φίλου μου. Παρόλο την φωτογραφική μου καριέρα η επιχείρηση επίπλων που διατηρούσα με τη σύζηγό μου δεν πήγαινε ιδιαίτερα καλά και πήραμε την απόφαση να ζητήσουμε βοήθεια. Βρεθήκαμε στο παράρτημα της Κοπεγχάγης και εκπονήσαμε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης για τους επόμενους 6 μήνες. Στην αρχή θεωρούσα ότι δε θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα, καθώς είχαμε επιχειρήσει ξανά να λύσουμε τα προβλήματα και να μεγαλώσουμε την εταιρία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εστιάσαμε στους συνεργάτες και την καθαρότητα των διαδικασιών. Ο Νάσος ήταν πάντοτε μετρημένος και επιφυλακτικός, όμως έμοιαζε να κουρδίζει πλήκτρα από πιάνο, καθώς όλοι μας ξεκινήσαμε να «παίζουμε» στη σωστή μελωδία (για πρώτη ίσως φορά) και η επιχείρηση σε λίγους μήνες επεκτάθηκε, πίσω στην πατρίδα μου την Σουηδία. Πιο σημαντικό όμως είναι ότι κατάλαβα σε τι κίνδυνο βρισκόταν ο γάμος μου, και από που προέρχονταν αρχικά τα προβλήματα μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε αποκαταστήσει τον γάμο μας και είμαστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ.

Anders Petersen

Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Επίπλων & Φωτογράφος

Η ζωή μου είχε αρχίσει να καλυτερεύει

Τότε που γνώρισα τον Νάσο ήταν μία συνηθισμένη μέρα μέχρι που η μαμά μου είπε ότι θα έρθει ένας κύριος στο σπίτι. Μου φάνηκε παράξενο αλλά μετά κατάλαβα γιατί. Εκείνη τη μέρα πίστευα πως δεν αξίζω τίποτα αλλά ο Νάσος με έκανε να πιστέψω ότι αυτό είναι λάθος και με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να συνεχίσω να πιστεύω πως αξίζω .Οι ασκήσεις που κάναμε είχαν σχέση με τη ζωή . Παρόλο που ήταν αυστηρός  αυτό που έκανε με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου για να αντιμετωπίζω πράγματα αλλά και για να ζω ελεύθερος. Από εκείνη τη μέρα κατάλαβα γιατί έπρεπε να πηγαίνω από τις 3:00 στην Αθήνα, στις 4:00 μέχρι τις 5:30 να κάνω μάθημα όμως δεν με πείραζε γιατί η ζωή μου είχε αρχίσει να καλυτερεύει, οι οδηγίες που μου έδιναν μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες παρόλο που κάποιες δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, όμως ξέρω ότι κάποια στιγμή θα φανούν χρήσιμες . Όταν τελειώσαμε  τα μαθήματα, δηλαδή κατά τα τέλη του Ιουλίου, μου δώρισε ένα βιβλίο που δίδασκε το πώς να είσαι ελεύθερος. Από τότε έχω ξαναδεί τον Νάσο αλλά δεν έχουμε ξανακάνει μάθημα. Κρίμα γιατί μου λείπουν πάρα πολύ και ασκήσεις και τα μαθήματα και όλα αυτά που κάνουμε μαζί. Ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσουμε το μάθημα αλλά ελπίζω επίσης να είναι σύντομα!!!

Χάρης Π.

Μαθητής Δημοτικού

Πραγματικά σε κάνει να θέλεις να δεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής

Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, αναγνωρίζω τους ανθρώπους που αφιερώνονται στο να επισκευάζουν προβλήματα, συμπεριφορές και ψυχές. Ένας από αυτούς είναι και ο Νάσος, ο οποίος τυχαία βρέθηκε στο δρόμο μου σε μια στιγμή εσωτερικής αναζήτησης και επιθυμίας για προσωπικό επαναπροσδιορισμό... Αν και αρχικά ήμουν επιφυλακτική ως προς την μέθοδο coaching, από την πρώτη συνεδρία αναθεώρησα και σε αυτό συνέβαλε ο Νάσος. Διαθέτει άψογη κατάρτιση, γνώσεις και εμπειρία, ωστόσο αυτό που με εντυπωσίασε είναι το πραγματικό ενδιαφέρον που τρέφει για τον συνεργάτη του και πως μαζί θα πετύχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του. Διακρίνεται από ευσυνειδησία και αγάπη για τον άνθρωπο και πραγματικά σε κάνει να θέλεις να δεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Ως Coach ο Νάσος τρέφει απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες του συνομιλητή του και αναπόφευκτα δημιουργείται μια αμφίδρομη σχέση συνεργασίας. Με βοήθησε πολύ ο ανοικτός διάλογος μαζί του, ο οποίος πάντα διακρίνεται από ενσυναίσθηση, ανατροφοδότηση και ποτέ δεν είναι αρκετός. Νάσο σε ευχαριστώ για την στήριξη που παρέχεις στην ανάκτηση της χαμένης ισορροπίας και των δυνατοτήτων που αγνοούσα πως έχω!! Η συμβολή σου ανεκτίμητη!

Μαρία Ράπτη

Εκπαιδευτικός

Σου συνιστώ να το δοκιμάσεις

Πρέπει να είσαι δυνατός εσωτερικά για να τα καταφέρεις. Αν είσαι σίγουρος πως θέλεις να προχωρήσεις, σου συνιστώ να το δοκιμάσεις. Ο Νάσος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να στηριχθείς και να σε βοηθήσει να πετύχεις τους δικούς σου στόχους!

Σέργιος Β.

Μαθητής

Ο τρόπος που λειτούργησα εκείνο το βράδυ...

Μετα απο μια απροσδόκητη επιτυχία ένα βράδυ είπα να σας πω τις εντυπώσεις μου .... Είχα μια συζήτηση με το Νάσο και όπως μου ανέλυε κάποια βασικά πράγματα για το NTmethod και πως λειτουργεί μου έκανε μια «μίνι» συνεδρία... Βγαίνοντας λοιπόν το Σάββατο μετα απο εκείνη τη διαφωτιστική συνάντηση είπα να τον ακούσω και να δοκιμάσω αυτά που μου είπε ... Το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό ... Ο τρόπος που λειτούργησα εκείνο το βράδυ (με τις συμβουλές του Νάσου φυσικά ) μου χάρισε 5 πιθανά σενάρια, «επαφές», με άτομα που βρίσκονταν γύρω μου και διαφορετικά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να τα προσέξω ή δεν θα ήμουν σε θέση να τα προσεγγίσω ... Thanks Nasos!

Κωνσταντίνος Καράμπελας

Πώς ο Νάσος με βοήθησε να γίνω πιο αποτελεσματικός στη δουλειά μου

Ονομάζομαι Χρήστος Σιάμος και είμαι ιδιοκτήτης ενός eshop φυσικών και βιολογικών καλλυντικών. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από τη συνεργασία μου με τον Νάσο και το πόσο πολύ με βοήθησε να γίνω πιο αποτελεσματικός και πιο παραγωγικός στη δουλειά μου, μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες.

Τον Νάσο δεν τον ήξερα, ούτε γνώριζα για αυτόν μέχρι που χρειάστηκε να ψάξω στο διαδίκτυο για executive coaching ώστε να γίνω πιο αποτελεσματικός στη δουλειά μου, να μην χρονοτριβώ άσκοπα κάποιες φορές και φυσικά να μην αναβάλλω μικροδουλειές – τη λάντζα κοινώς - που είχα να κάνω στο eshop, (όπως γράψιμο περιγραφών και ανέβασμα νέων προϊόντων).

Τυχαία βρήκα το site του Νάσου. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που έγραφε και αυτά που έγραφε και ομολογώ θαύμασα την ειλικρίνειά του. Έτσι του ζήτησα να μιλήσουμε.

Ο Νάσος, έχει κατά τη γνώμη μου κάποια βασικά ατού που μου έκαναν εντύπωση. Ο Νάσος ξέρει να ακούει, έχει δοκιμασμένες τακτικές και εργαλεία και θέλει πραγματικά να πετύχεις το στόχο σου. Ούτε μεγάλα λόγια, ούτε κούφιες υποσχέσεις. Εμπνέει ηρεμία, είναι μεθοδικός, ξεκάθαρος, έχει μεταδοτικότητα και είναι συνεχώς στο πλευρό σου.

Τα αποτελέσματα που είδα από τη συνεργασία μου με το Νάσο είναι πραγματικά εντυπωσιακά διότι κατάφερα σε 15 μέρες να μετατρέψω το πρόβλημα που αντιμετώπιζα σε πλεονέκτημα. Έμαθα να κάνω μία δουλειά τη φορά και να συγκεντρώνομαι σε αυτή μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια. Χωρίς να ανακατεύω άλλες υποχρεώσεις ή εργασίες ενδιάμεσα.

Με τις ασκήσεις του συνειδητοποίησα ότι δούλευα αρκετές ώρες χωρίς να παράγω τα ανάλογα αποτελέσματα. Έτσι έβαλα όριο στη δουλειά. Στον ελεύθερο χρόνο που κέρδισα, ξεκουράζομαι και ασχολούμαι περισσότερο με την οικογένειά μου. Την επόμενη μέρα έχω περισσότερη ενέργεια και όρεξη για δουλειά.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι υιοθέτησα μια νέα θετική συνήθεια που την εφαρμόζω πλέον και σε άλλους τομείς της ζωής μου. Αναβλητικότητα τέλος λοιπόν.

Οι λόγοι που γράφω αυτό το review είναι τρεις:

  1. Πρώτον, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Νάσο, διότι η καθοδήγησή του ήταν καθοριστικής σημασίας για μένα. Με βοήθησε να δουλεύω πιο έξυπνα και όχι πιο πολύ, να έχω καλύτερα αποτελέσματα σε ότι κάνω και να εξοικονομώ χρόνο πλέον για μένα και την οικογένειά μου.
  2. Δεύτερον, επειδή ζητάω κι εγώ reviews από τους πελάτες μου και ξέρω πόσο σημαντικά είναι, ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να αφήσω τη θετική μου κριτική για την άψογη συνεργασία που είχα με τον Νάσο. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
  3. Και τρίτον, θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου, ανθρώπους σαν κι εμένα, να γνωρίσουν τον Νάσο και κάνουν έστω μία συνεδρία coaching μαζί του. Μην ντρέπεστε να το κάνετε. Αξίζει!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα Νάσο.

Με εκτίμηση

Σιάμος Χρήστος


Χρήστος Σιάμος

Ιδιοκτήτης του Pergamodo.gr