Σχέσεις & Σεξ

Κανένας άλλος τομέας δεν είναι τόσο σημαντικός για μια ευτυχισμένη ζωή, όσο οι διαπροσωπικές σχέσεις, η ερωτική επαφή και η ισορροπημένη οικογενειακή ζωή. Ο λόγος βρίσκεται στην ίδια τη σύγχρονη βιολογία, που μας δείχνει πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι για όλες τις μορφές ζωής, η τεκνοποίηση (άρα ο ερωτισμός, το σεξ, η οικογένεια, κ.λπ…) αποτελεί τη σημαντικότερη δραστηριότητα.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι μερικά από τα πιο σοβαρά και επίμονα προβλήματα ξεκινάνε από εκεί. Μπορείς να μεταμορφώσεις τη ζωή σου με τρόπο τέτοιο που να βιώνεις πλέον ειλικρινείς σχέσεις σε ένα περιβάλλον που να καλοδέχεται αυτό που πραγματικά ΕΙΣΑΙ, ότι και αν είναι αυτό.

ΦΛΕΡΤ & ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ

Αποτελεί πρόκληση για σένα να έλξεις ερωτικά τα άτομα που σε ενδιαφέρουν; Η έλξη δεν είναι μόνο χάρισμα αλλά μπορεί να διδαχτεί όταν αφιερώσεις τον σωστό χρόνο και έχεις τα σωστά δεδομένα. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή χρειάζεται στρατηγική, γνώση και στοχευμένη δράση για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Υπάρχουν ξεχωριστές προσεγγίσεις για τις γυναίκες και τους άντρες, διαφορετική μεθοδολογία και διαφορετική εκτέλεση. Μπορείς να πετύχεις σε λίγους μήνες όσα ήθελες για χρόνια!

ΣΧΕΣΕΙΣ & ΓΑΜΟΣ

Ο φόβος, η αγωνία, ο εγωισμός και οι λανθασμένες ιδέες μας μπαίνουν εμπόδιο στις μακρόχρονες, υγιείς και ουσιαστικές σχέσεις. Χρειάζεται να καταλαβαίνουμε τον σύντροφό μας, καθώς και τις ανάγκες που έχουμε και οι δύο, να διατηρούμε υψηλής ποιότητας επικοινωνία και συναισθηματική σύνδεση για να τα καταφέρουμε, σε μια εποχή που η αφθονία πιθανών συντρόφων είναι μια παραπάνω αφορμή για να χωρίζουμε εύκολα. Στην περίπτωση δε που μιλάμε για γάμο, το ζευγάρι έχει πάντοτε επιλογή, να σταματήσει την αρνητική κατεύθυνση και να αναζωπυρώσει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ξεκίνησαν όλα! (Συνιστάται για μεμονωμένα άτομα αλλά και ζευγάρια)

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Το ΣΕΞ είναι μια δραστηριότητα έκφρασης, επικοινωνίας και αυτογνωσίας, που για αιώνες βρίσκεται υπό καθεστώς καταπίεσης, προκαλώντας τρομερό άγχος, ντροπή και άγχος στους ανθρώπους. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα, υπέροχη σεξουαλική ταυτότητα να ανακαλύψεις και να χτίσεις πάνω της τη ζωή που πάντα θα ήθελες, αλλά ίσως φοβόσουν. Μπορείς να απολαμβάνεις αυτά που πραγματικά επιθυμείς και την ίδια στιγμή να αισθάνεσαι ότι είσαι «τίμιος απέναντι στον εαυτό σου». (Συνιστάται για μεμονωμένα άτομα ή ζευγάρια)

LGBT+ COACHING

Εξειδικευμένη προσέγγιση coaching για άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό (LGBT+) και τις οικογένειές τους. Αυτή η ομάδα διαθέτει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά και ένα σημαντικό ρόλο στην κοινωνία, κάτι που αγνοούμε προκλητικά. Σε μια κοινωνία που κατά κύριο λόγο σκέφτεται ακόμα με δεδομένα που θεωρούνταν φυσιολογικά πριν 50 χρόνια (ενώ τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ), είναι εύκολο να δούμε γιατί αυτά τα άτομα έχουν μια παραπάνω πρόκληση να αντιμετωπίσουν. Ωστόσο έχουν και χαρίσματα, στόχους και ανάγκες και η αξία τους για την κοινωνία μπορεί να εξίσου σημαντική όσο και οποιουδήποτε άλλου. Έχεις το δικαίωμα να είσαι ευτυχισμένος, ασφαλής, επιτυχημένος και πλέον μπορείς να έχεις βοήθεια.