Φλερτ & Αποπλάνηση

null

Βρες τον Κατάλληλο Σύντροφο!

Μάθε τη φύση των δύο φύλων και γνώρισε τη βιολογία και την ψυχολογία πίσω από το φλερτ, την επιλογή συντρόφου και το σεξ. Μήπως σαμποτάρεις τον εαυτό σου υποσυνείδητα; Απελευθερώσου και βρες ένα πραγματικά κατάλληλο σύντροφο!

null

Είσαι Γυναίκα;

Αποκατέστησε την φυσική σου υπεροχή στο φλερτ, αποτίναξε τον «κοινωνικό προγραμματισμό» μιας ανδροκρατούμενης παράδοσης και κέρδισε την προσοχή και την φροντίδα που χρειάζεσαι! Είσαι έτοιμη; (για ΟΛΕΣ τις ηλικίες)

null

Είσαι Άντρας;

Λύσε το μυστήριο «γυναίκα» και σταμάτα να είσαι ερασιτέχνης! Κυριάρχησε στην περιοχή σου, έλκυσε πιο ποιοτικές και κατάλληλες γυναίκες και κέρδισε τον σεβασμό από τους άλλους, αλλά κυρίως από τον εαυτό σου! (για ΟΛΕΣ τις ηλικίες)

Η Επιστήμη Πίσω από την Ανθρώπινη Έλξη


Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να ζεις στην άγνοια, δεν χρειάζεται να χάνεις στο «παιχνίδι» και δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι! Μπορείς να ξέρεις τι σκέφτονται, τι χρειάζονται και τι θέλουν, γυναίκες και άντρες! Να διαβάζεις σημάδια, κινήσεις και συμπεριφορές και να διαλέγεις με σοφία τις κινήσεις σου. Αυτό που ΕΙΣΑΙ έχει μεγαλύτερη σημασία από αυτό που κάνεις.

Η επιστήμη μελετάει συστηματικά το αντικείμενο του έρωτα, της έλξης και των διαπροσωπικών σχέσεων για περισσότερο από 60 χρόνια, αλλά μόνο τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες ενημέρωσης του ευρύτερου κοινού. Οι περισσότεροι από μας δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε τα πολύ βασικά!

Οι πιθανότητες «να συμβεί το θαύμα της αγάπης» χωρίς εσύ να κάνεις κάτι, είναι στατιστικά ελάχιστες. Όπως σε όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, έτσι και εδώ είναι απαραίτητο να έχεις γνώση, επίγνωση, ξεκάθαρα «θέλω», σωστή προσέγγιση, διορατικότητα και ορθή εκτέλεση για να πετύχεις!

Τα πραγματικά ευτυχισμένα ζευγάρια έχουν προσπαθήσει, έχουν παλέψει και έχουν επενδύσει χρόνο και θάρρος για να πετύχουν… Δεν τους έτυχε!

Οι σχετικές συνεδρίες κινούνται ανάμεσα στην εξέταση της σωστής γνώσης, την εύρεση και το χειρισμό των περιοριστικών πεποιθήσεων που έχει το άτομο σε αυτόν τον τομέα και την συμβουλευτική καθοδήγηση για όλες τις καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν εκείνη την περίοδο στη ζωή του.

Battery-Charging-icon-128

Βήμα #1: Αναζωογόνηση

Αποφόρτιση από παλαιότερες αρνητικές εμπειρίες, συναισθηματικά και διανοητικά.
nasost-Student-2-icon

Βήμα #2: Εκπαίδευση

Μάθε πραγματικά τι θέλουν και πως λειτουργούν οι Άντρες και οι Γυναίκες και σταμάτα να κάνεις τα ίδια λάθη.
Bonsai-icon-128

Βήμα #3: Προετοιμασία

Πολλαπλασίασε ουσιαστικά την αξία σου σαν άνθρωπος και υποψήφιος σύντροφος / εραστής.
nasost-Clipboard-Plan-icon

Βήμα #4: Παιχνίδι

Βγες εκεί έξω και δοκίμασε όσα έμαθες. Ανακάλυψε ότι μπορείς να γοητεύσεις ανθρώπους που πριν θεωρούσες αδύνατο.

Γυναίκες VS Άντρες


Η φύση το θέλησε έτσι ώστε η Γυναίκα και ο Άντρας να διαφέρουν αρκετά, ειδικά στον τρόπο που λειτουργούν στο φλερτ και μέσα σε μια σχέση. Αν και η ανθρώπινη φύση είναι κατά κάποιον τρόπο όμοια, η έκφραση διαφέρει πολύ ανάμεσα στα δύο βιολογικά φύλα (παρακάτω θα μιλήσω και για τις άλλες, πιο ειδικές περιπτώσεις).

Όσο καλύτερα γνωρίζεις τη φύση των δύο φύλων, τόσο πιο εύκολα θα κατανοείς τα κίνητρα και τις πράξεις του καθενός, τόσο στο παιχνίδι του φλερτ, όσο και εν γένει στις ανθρώπινες σχέσεις.

«Η γνώση είναι δύναμη»

  • Θα ήθελες να ξέρεις αν η γυναίκα που θέλεις ενδιαφέρεται για σένα; Ή ποιες γυναίκες ενδιαφέρονται για σένα, αλλά δεν το εκδηλώνουν;
  • Θα ήθελες να ξέρεις πως να ξεχωρίζεις ποιος είναι ο πραγματικά κατάλληλος άντρας για σένα; Ή με ποιο τρόπο να προσεγγίσεις έναν αξιόλογο άντρα και να τον κάνεις να σε προσέξει σοβαρά;

Κάθε φύλο έχει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του τα οποία θα μάθεις να χρησιμοποιείς προς όφελός σου κατά την εκπαίδευση. Η πορεία που μπορούμε να ακολουθήσουμε ποικίλει ανάλογα με τους στόχους που έχεις, την αφοσίωση που θα επιδείξεις και την προσωπική σου ψυχοσύνθεση. 

Η βασική αρχή πάνω στην οποία εργαζόμαστε λέει ότι: 

«Η ορθή γνώση σε ένα αντικείμενο, αποκαθιστά την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα, μειώνει τον φόβο, την αγωνία και τα σφάλματα του ατόμου».

Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, πλημμυρίζονται από λανθάνουσες (ή ψευδείς) ιδέες πάνω στα θέματα του φλερτ και των σχέσεων. Οτιδήποτε και αν προσπαθήσουμε να κάνουμε με λάθος δεδομένα θα καταλήξουμε σε σφάλματα. Μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά αυτή την πτυχή της ζωής σου με την κατάλληλη εκπαίδευση μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος coaching που θα σχεδιάσω ειδικά για σένα.

LGBT+ Coaching

Είμαι από τους λίγους Coach στην Ελλάδα που έχουν εφαρμόσει τις ίδιες αρχές και μεθοδολογία στα πλαίσια πολλών ομάδων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Διαθέτω την εμπειρία και την ικανότητα να βοηθήσω με υπευθυνότητα αυτά τα άτομα, είτε πρόκειται για σένα, είτε για κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία και την συντροφικότητα. Το να είναι κανείς LGBT+ δεν είναι αρρώστια και δεν θα «περάσει μια μέρα». Σταμάτα να «νομίζεις» και άρχισε να γνωρίζεις!

Τα Βασικά

  • ΠΟΙΟΣ Είσαι; Είσαι ένα άτομο που θα θαύμαζες ή που θα ήθελες εσύ να γνωρίσεις; Τι έχεις να προσφέρεις σε μια πιθανή συναναστροφή; Τι κουβαλάς και πόσο έχεις εργαστεί με τον εαυτό σου;

  • Τι νομίζεις ότι ξέρεις και τι πραγματικά ξέρεις; Ίσως πλέον να αναγνωρίζεις ότι μια από τις σημαντικότερες πηγές της αποτυχίας (σε κάθε τομέα) είναι η έλλειψη της σωστής γνώσης!

  • Σταμάτα να ακούς και άρχισε να βλέπεις. Τα λόγια δημιουργούν ιδέες που θολώνουν την κρίση μας. Άρχισε να παρατηρείς τι συμβαίνει στ’ αλήθεια και διέλυσε όλες τις κοινωνικές απόψεις που με τα χρόνια έχεις υιοθετήσει.

  • Νιώθεις τι νιώθουν οι άλλοι; Η ικανότητα της ενσυναίσθησης δεν είναι προεραιτική για την επιτυχία σου! Είναι υποχρέωσή σου να αντιλαμβάνεσαι σωστά τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ατόμων που συναναστρέφεσαι και σε ενδιαφέρουν.

  • Τι λες όταν επικοινωνείς; Πώς ξεκινάς και πώς συνεχίζεις την επικοινωνία σου με το άλλο άτομο; Αν είσαι ήδη σε σχέση έχεις ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να διατηρείς ζωντανή και ενδιαφέρουσα την επικοινωνία σας.

  • Πώς διασκεδάζεις και τι κάνεις με τον χρόνο σας; Κάνεις σημαντικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να προσκαλέσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει; Έχεις ιδέες και ενδιαφέροντα πράγματα να προτείνεις στο άλλο άτομο; Οι επιλογές σου προσθέτουν αξία και στους δύο σας;

  • Πώς ανταποκρίνεσαι; Οι άνθρωποι υποσυνείδητα δοκιμάζουν και ερευνούν όσους έρχονται σε επαφή. Μάθε να αναγνωρίζεις αυτά τα «τεστ» και να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στην αρχή μιας σχέσης, αλλά και χρόνια μετά…

  • Πώς θα κρατήσεις την σπίθα αναμμένη; Η μακροχρόνιες σχέσεις είναι μια τέχνη ανάμεσα στην ευγένεια, την διαχείριση κρίσεων, την καλή επικοινωνία και την συνεχή συν-δημιουργία προς κοινούς επιθυμητούς στόχους…

Έχεις Ερωτήσεις ή Θέλεις να Κάνουμε μια Δωρεάν Αξιολόγηση για την Δική σου Υπόθεση;

Συμπλήρωσε τη φόρμα ακριβώς από κάτω και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σου. Μην ξεχάσεις να μου γράψεις τον προσωπικό σου αριθμό για να σε καλέσω.

Αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό θα επικοινωνήσουμε μέσω Skype, Viber, WhatsApp ή Facebook Messenger, συμπλήρωσε οποιοδήποτε από αυτά σε διευκολύνει και θα σε καλέσω εκεί.

Φόρμα Επικοινωνίας