Business Coaching & Training

Η εργασία, η επαγγελματική επιτυχία και η οικονομική ευμάρεια αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μας. Αν είσαι επιχειρηματίας, διευθυντής, ανεξάρτητος επαγγελματίας, πωλητής ή κάποιος που αναζητά μια νέα καριέρα και θες να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα, πιο γρήγορα και με λιγότερο κόπο σε σχέση με το παρελθόν, τότε πρέπει να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί.

Executive Coaching

Είσαι επιχειρηματίας, διευθυντής ή στέλεχος και χρειάζεσαι ουσιαστική υποστήριξη στο έργο σου; Το executive coaching είναι μια ειδικά σχεδιασμένη υπηρεσία για να σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στις διάφορες πτυχές της ζωής σου, τις πολλές και σημαντικές απαιτήσεις της επιχείρησής σου και τον ίδιο σου τον εαυτό. Τα στελέχη και οι επιχειρηματίες είναι τα πιο βαριά εργαζόμενα μέλη της κοινωνίας και ως εκ τούτου χρειάζονται εξειδικευμένη και στοχευμένη βοήθεα.

Πωλήσεις B2C / B2B

Πριν μπορέσει ένας πωλητής να ανεβάσει τα “νούμερά” του, πρέπει να οργανωθεί σύμφωνα με ένα καλά δομημένο σύστημα και να αλλάξει τη βασική του στάση (mindset) απέναντι στον εαυτό του, τα χρήματα και την εργασία του. Το άτομο που κλείνει συχνότερα και μεγαλύτερης αξίας συμφωνίες και κερδίζει στις διαπραγματεύσεις διαθέτει μια διαφορετική στάση και νοοτροπία σε σχέση με όσους παραμένουν σε ένα χαμηλότερο επίπεδο απόδοσης. Ο Νάσος έχει υπάρξει ο ίδιος επιτυχημένος πωλητής και έχει διδάξει πολλά άτομα (εταιρίες & ανεξάρτητους πωλητές) να βελτιώσουν σημαντικά τα εισοδήματά τους.

Direct Response Marketing

Κινήσεις που οδηγούν σε άμεσες, πραγματικές πωλήσεις… αυτή είναι η βασικότερη και πιο θεμελιώδης ενέργεια επιβίωσης που κάθε οργανισμός ή επιχείρηση πρέπει να τελειοποιήσει. Όταν οι επιχειρήσεις αποτυγχάνουν, οι επενδύσεις χάνονται και τα προϊόντα “μένουν στα ράφια”, σχεδόν πάντα ανακαλύπτουμε χρόνια αδυναμία στην ικανότητα που ονομάζεται direct response marketing (DRM). Αν ξέρεις ότι και η δική σου επιχείρηση μπορεί να βελτιωθεί σε αυτό το σημείο, τότε κάλεσέ με για μια δωρεάν αξιολόγηση στο χώρο σου.

Επικοινωνία & Οργάνωση

Πολλές ομάδες ξεκινούν με όραμα και φιλοδοξία, με μια ενωμένη ομάδα και με καλούς επαγγελματίες. Ωστόσο, για να μεγαλώσει μια ομάδα, για να αναπτυχθούν σε μια επιχείρηση 20, 50 ή 100 ατόμων, δεν φτάνουν μόνο οι ικανότητες ανά τμήμα ή αντικείμενο, αλλά ένα αποτελεσματικό, συμπαγές και καλά δομημένο σύστημα οργάνωσης και επικοινωνίας. Τέτοια συστήματα χρησιμοποιούνται από σχεδόν αποκλειστικά από μεγάλους οργανισμούς και στρατιωτικές οντότητες. Η κακή, διαστρεβλωμένη ή παρεμποδισμένη επικοινωνία βρίσκεται στη βάση του προβλήματος όταν ανακαλύπτουμε χιλιάδες μη-παραγωγικές ώρες ανά έτος, σημαντική απώλεια εσόδων και αυξημένων εξόδων!

Καλύτερη Εργασία & Νέα Καριέρα

Οι άνθρωποι έχουν την θέση που μπορούν και θεωρούν ότι τους αξίζει. Ασχέτως με το βιογραφικό, το οποίο ο καθένας μπορεί να αποφασίσει να γεμίσει με τίτλους και σπουδές, υπάρχει κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό! Το βιογραφικό σου αποτελεί ένα κομμάτι μάρκετινγκ και αν δεν το αντιμετωπίσεις έτσι, τότε σίγουρα θα σε θυμούνται σαν “ένας απ’ όλους”. Η επικοινωνία σου τα πρώτα λεπτά της συνέντευξης σου θα καθορίσει, την πορεία σου σε αυτή την εταιρία, τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και την αμοιβή σου. Νομίζεις ότι δεν υπάρχουν δουλειές με 1000€ ή 2000€, χωρίς να εργάζεσαι 10 ώρες – 7 ημέρες; Υπάρχουν.. το θέμα είναι αν εσύ θέλεις και μπορείς να γίνεις το άτομο που βρίσκει και τελικά κερδίζει μια τέτοια θέση!

Νέος Επιχειρηματίας & Αυτοαπασχολούμενος

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση ή βρίσκεσαι ήδη στην αρχή της, θα έχεις ανακαλύψει πόσο απαιτητική και ενεργειοβόρα διαδικασία είναι. Έχω βρεθεί στη γέννηση πολλών επιχειρήσεων και όντας ο ίδιος ένας επιχειρηματίας που ξεκίνησε κυριολεκτικά “χωρίς κεφάλαιο”, κατανοώ τις δυσκολίες, τα προβλήματα και το άγχος που έχει μια τέτοια προσπάθεια. Είναι δουλειά μου να σε βοηθήσω να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά τα εμπόδια, εξωτερικά και εσωτερικά, ώστε να συνεχίσεις με νίκες προς τον τελικό επιθυμητό σου στόχο.

Έχεις Ερωτήσεις ή Θέλεις να Κάνουμε μια Δωρεάν Αξιολόγηση για την Δική σου Υπόθεση;

Συμπλήρωσε τη φόρμα ακριβώς από κάτω και θα επικοινωνήσω το συντομότερο μαζί σου. Μην ξεχάσεις να μου γράψεις τον προσωπικό σου αριθμό για να σε καλέσω.

Αν βρίσκεσε στο εξωτερικό θα επικοινωνήσουμε μέσω Skype, Viber, WhatsApp ή Facebook Messenger, συμπλήρωσε οποιοδήποτε από αυτά σε διευκολύνει και θα σε καλέσω εκεί.

Φόρμα Επικοινωνίας

    [icegram messages=”431″]